štvrtok 6. júla 2017

Darujem macku

Darujem macku

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . Inzeráty darujem maciatka. Bezplatná inzercia, darujem maciatka predaj a inzercia.


Tie nájdete v sekcii Hľadajú domov. Vek mačky , 0-roky, 3-rokov, nad . Nasli sme ich opustene, nechcela som ich nechat na ulici, tak sme si ich zobrali domov. Darujem maciatka, kocurika a macicku, surodencov.


Len spolu a do dobrých životných podmienok. Zdarma, Prievidza, 2x. Nevieme ich vek, ale majú okolo 1kg sú veľmi aktívne a samostatne jedia. V prípade záujmu prosím SMS.


Len tý,co mate kladny vztah k zvieratam. Súrne darujem mačku prosím do dobrých rúk. Kategórie mačky bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie mačky , zvieratá inzertného systému TOP-bazár. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Je cistotna a pritulna. Naucena chodit na macaci zachod. Len pre cloveka ktory to vie so zvieratami.


Ahojte vsetky mozno je to odveci ze toto sem pisem ale uz neviem kam. Mame krasne maciatka a chcem ich darovat. Aj keď, ona si vlastne moc starostlivosti . Sú naučené na mačacie wc.


Niektoré sú sterilizované a kocúry kastrovaný. Situácia je fakt kritická, do konca decembra musíme . Our colours are resistant to washing, light, rubbing and perspiration, for lasting decoration. With a global digital . Nitra, Zlaté Moravce, Levice, Nové Zámky a okolie.


Zatiaľ sú trojtýždňové. Mačky , Prehľad inzerátov. Stratila sa im mama, pravdepodobne sa jej niečo stalo. Tak som sa ich ujala a kŕmim ich sama . Macicka je cipovana odcervena a zaockovana. Volá sa Nelly, má rokov.


Je sterilizovaná a naučená na život v byte a hygienickým . Ryšavy je kocurik a strakata-čierna je mačička, biela je uz . Váš inzerát na venujem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky