utorok 6. februára 2018

Gynekologická ambulancia zvolen

PRIJÍMAME NOVÉ PACIENTKY! Naši kvalifikovaní lekári a lekárky Vám poskytnú komplexnú gynekologickú a pôrodnícku starostlivosť s využitím . Pondelok: 7:- 8:odbery, CTG, 8:- 12:ambulancia (prekancerózy), 12: - 14:USG (prekancerózy), 14:- 15:administratíva. Druh zariadenia: gynekologicko-pôrodnícka ambulancia. Odborné zameranie: gynekológia a pôrodníctvo ultrazvuk v . Komplexná gynekologická starostivosť - preventívne prehliadky, onkogynekologická starostlivosť, starostlivosť počas tehotenstva, počas pôrodu a. Gynekologická ambulancia - MUDr. Poskytovanie služieb gynekologickej ambulancie , prevencia pred chorobami, vypisovanie antikoncepcie.


Chirurgická ambulancia, plastická . Medicína je služba pre Vás. V našej súkromnej gynekologickej ambulancii urobíme všetko, pre Vaše zdravie a spokojnosť. Dobrý gynekológ vo Zvolene. Neštátna gynekologická ambulancia. Ukázalo sa, že krok, ktorým manažment . Cieľom ambulancie popri starostlivosti o matku a dieťa je predchádzať predčasnému pôrodu a. Cieľom v gynekologickej starostlivosti je prevencia rakoviny:.


Hviezdoslavova Zvolen. Porovnajte firiem v lokalite Zvolen : BRATHOVÁ DESANA MUDr. MIHÁLIKOVÁ MÁRIA, MUDr. Reagujúc na požiadavky pacientov, rozširuje nemocnica . Cieľom našej ambulancie je poskytovanie kvalitnej a odborne erudovanej zdravotnej starostlivosti v odbore gynekológia a pôrodníctvo, ultrazvuk v gynekológii a . Nová príjmová gynekologická ambulancia vo zvolenskej nemocnici. Jej zriadenie vzišlo z požiadaviek pacientok a mamičiek, . Ak hľadáte konkrétnu ambulanciu alebo lekára v ProCare Medissimo, vyberte si z našej ponuky ambulancií.


Ambulancia všeobecného lekára pre dospelých 2. Katarína Lovásová, odborný lekár. Počet voľných pracovných miest: 1. Ochotne zodpovie na vsetky moje otazky. Naozaj velmi empaticky lekar a operater moju jazvu po cisarskom vôbec nevidno.


Mila setricka, pekna ambulancia. Ctené dámy a slečny, od 20. Sestra: Krištofovičová Silvia. Adresa: Bratislava, Satinského 1. Lokalizácia: Poliklinika.


Revúcej, v Sirku a Vrútkach poskytuje komplexnú gynekologickú starostlivosť. Srdečne Vás víta novootvorená ambulancia všeobecného lekára pre. Nové priestory získala gynekologická ambulancia a tiež pracovisko . Nemocnica vo Zvolene , ktorá patrí do skupiny AGEL, presťahovala. Súčasťou sú aj vyšetrenia ako . Magdalena Necpálová, s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky