štvrtok 6. augusta 2015

Den deti mlyny nitra

Oslava sviatku všetkých detí sa blíži: TOP podujatí na MDD v Nitre a okolí. Plno rôznych prekážok a rodinnej zábavy na vás bude čakať aj v obecnom parku v Ivanke pri Nitre. Autor: Petula , Foto: mlyny - nitra.


Medzinárodný deň detí a preto si určite aj to Vaše zaslúži odmenu v podobe nejakej dobroty pod zub, . Veselá rozprávková oslava MDD - kopec rozprávok, pesničiek i zábavy. Predvianočná charitatívna zbierka hračiek a kníh.

Výstava Vianočných pohľadníc Arriva. Ukryli tu vzácny pokla ktorý môžu nájsť len deti. Pripravte sa na Slizový DEŇ DETÍ. Centro Nitra , kde ťa čaká veselá rozprávková oslava MDD. Milé dámy, už sa na Vás veľmi teším na prvú babskú jazdu už túto nedeľu 28.


Tento víkend budú mať svoj sviatok deti. D okuliare je potrebné si zakúpiť samostatne, nie sú súčasťou vstupenky na 3D predstavenie. Kde všade oslavujeme deň detí ? Amfiteáter, Dolnozoborská 18.

Milé deti, príďte svoj medzinárodný sviatok 1. Deň rodiny v Nitre sa vydaril. Deň detí súťaže pre deti, animátori,. Kliknutím na príslušný deň podujatia zobrazíte čas konania. Vedecký deň detí – Skok do vedy. Deti sa na pár hodín stanú vedcami v oblasti fyziky, matematiky,.


Mlyny jarmok Zobraziť plagát. Africké bubny súčasťou predstavenia na motívy diela J. Hronského – Smelý zajko v Afrike . V múzeu boli sprístupnené expozície: ľudová škola, mlyny Cakov a Franková, . Nedávno realizovaná výstava pri príležitosti 50. Campana Batucada – Nitra , Svätoplukovo námestie, veľká bubnová show v rámci.


SHOW, veterány, karavany, atrakcie pre deti a ešte oveľa viac vám prináša najväčší. V sprievode profesionálnych animátorov deti zisťovali, deti sa . Vyberte si zo širokej ponuky vzdelávacích inštitúcií to najlepšie pre vaše deti a zabezpečte im skvelú. Každý deň si môžete vybrať to, na čo máte práve chuť.


Kliknite pre ponuky práce na pozíciu predavač pre lokalitu Nitra. Nitra Fotiek: Deň mlieka Fotiek: Najkrajší tekvicový strašiak a jesenné.

ZOC MAX Dunajská Streda. Aj dnes sme pre vás po celý deň k dispozícii v našej bežeckej špeciálke v Intersporte v Nitre. Naše petície sa v médiach spomínajú každý deň , teda vytvorenie petície je skvelý.


Klavírny koncert k MDD.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky