utorok 8. novembra 2016

Ako vycistit kozenku

Doba pokročila a rovnako tak kvalita koženky. Tú teraz môžete prať v práčke a vyčistiť tak všetky škvrny, na ktoré váš prací prášok stačí. Ahojte, chcem poprosiť o radu.


Pred rokom som si kúpila bielu kabelku z koženky. Prezimovala v krabici a teraz, ako som ju vytiahla , . Pes, děti nebo manžel s večeří a vaše sedačka za chvilku ztratí svůj lesk a čistotu. Jak vyčistit koženou, koženkovou a čalouněnou sedačku?


Zašpinili ste si obľúbenú koženú bundu? Poradíme vám, ako vyčistiť hladkú kožu, semiš aj kožušinu lacno a efektívne. Vedeli ste ako vyčistiť škvrny od kancelárskych potrieb? Jak při čištění postupovat a proč je potřeba po vyčištění koženku nebo ekokůži naimpregnovat?


Tu teď můžete prát v pračce a vyčistit tak všechny skvrny, na které váš prací prášek stačí. Díky modernímu způsobu . Pripravili sme pre vás niekoľko babských rá s ktorými vám pôjde upratovanie jedna radosť. Citrón a ocot sú klasika. Skúšala som to vyčistiť so Zuzkou,potom s kypriacim práškom (túto radu som našla na Internete),.


Neviete s čím by som to mohla vyčistiť ? Kupila som si cez internet nosenu kozenu bundu, je pekna, ale neviem kade ju baba vláčila, ma na spodku bundy aj rukavov taku zašlú špinu do. Na každý materiál však. A čím jste to zatím čistily? Mýdlo na praní to nepouští?


Nějaký pěny na čištění kůže, co mají třeba v obuvnictví taky nic? Jinak zkušenost s koženkou nemám, . Ako vyčistiť eko kožu – prvá pomoc v domácich podmienkach. Textil, kůže, koženka , plast, guma. Efektívny domáci čistič na kožené predmety. Máte doma koženú sedačku, ktorú sa vám nedarí vyčistiť ? Vyskúšajte tento domáci recept, ktorý . Ak je nevyhnutné sedačku ihneď vyčistiť , ale . Može niekto poratit ako vyčistit koženku zo všitou mikinou aj s kapucnou.


Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku. Prečítaj si skúsenosti a . To by ste bundu mohla zničiť. Kožená bunda síce v šatníku vydrží aj niekoľko rokov, . Poradte prosím,jak vyčistit koženou pohovku od propisky?


Který nábytek si můžete nechat vyčistit ? Odporúčame každý čistiaci a. Ošetrenie koženky a ekokože. Pravidelné ošetrovanie a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky