pondelok 23. novembra 2015

Kozna ambulancia sustekova

Bratislava - Petržalka. Bol som tam na ošetrenie minút v tabakom zadymenej ambulancii - nikdy viac. Za ošetrenie si neváhal. Dermatovenerologická ambulancia - MUDr. Druh zariadenia: dermatovenerologická ambulancia.


Poliklinika Šustekova. Aktuálne pre vás máme v ponuke nasledujúce ambulancie s možnosťou objednania online: Vyberte si . Zoznam kožných ambulancií. Adresa: Informácie o kožných ambulanciách v . Neurologická ambulancia: MUDr. Oľga Paulovičová ZS Šustekova MUDr.


Kožná ambulancia : MUDr. Beáta Filkornová - FILADERM, s. Pre zvolené kritéria sa nenašli žiadne výsledky. Klára Kossárová (Immunopractice s.r.o.) kožná ambulancia MUDr.


Sme prvá súkromná dermatovenerologická ambulancia v Slovenskej republike. Inovatívna a mimoriadne účinná starostlivosť o kožné choroby prípravkami s . Od júla doteraz existujúcu lekársku službu prvej pomoci nahradila ambulantná pohotovostná služba. Viete, kam máte ísť, ak nutne potrebujete . Centrum hemostázy a trombózy, Šustekova č. Ambulancie a lekári v lokalite v katalógu firiem pre mamičky rozdelený do sekcií salóny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky