štvrtok 4. augusta 2016

Rodinny vikend na slovensku

Rodinny vikend na slovensku

Najviac akciových rodinných pobytov na Slovensku , dovolenka a cenovo. Welness víkend v kúpeľoch Hotel Hviezda Dudince Vstup do bazéna a sáun, . Ubytovanie na Slovensku. Rodinný pobyt s neobmedzeným vstupom do wellness Donovaly.


Jesenná akcia cez víkend - dieťa do rokov zdarma! Pre rodiny s deťmi pobyty na Slovensku. Je zvlášť vhodné pre firemné akcie a školenia, relaxačné a liečebné pobyty, kúpeľné pobyty, rodinné.


Hotel Montfort: Pokojný rodinný víkend - pozrite si recenzií od cestovateľov, 1neprikrášlených fotografií a skvelé ponuky pre zariadenie Hotel. Wellness Hotel Borovica: rodinný víkend - pozrite si recenzií od cestovateľov, 1neprikrášlených fotografií a skvelé ponuky pre zariadenie Wellness Hotel . Lámete si hlavu kam na dovolenku s deťmi? Dovolenka s deťmi bude o to lepšia, ak budete v hoteli, kde je pre vaše ratolesti pripravené dostatočné zázemie. Poznejte i vy kouzlo slovenských lázní a nechte se hýčkat u našich sousedů.


Wellness pobyty na Slovensku vám zaručí nejen relaxaci, ale i přátelskou atmosféru. Přemýšlíte, jak strávit prodloužený víkend nebo cítíte, že potřebujete odpočinkovou dovolenou? Zľavy na pobyty pri mori aj ubytovanie na Slovensku.


Vstupy do wellness a sauny Wellness hotely Rodinné pobyty Liptov Jasná. Wellness Vikend , Wellness hotely, Slovensko , Maďarsko, Česko. Náš resort Alžbeta je ideálny pre strávenie rodinnej dovolenky. Pre najmenšie ratolesti máme k dispozícii detské postieľky, v reštaurácii detské stoličky, detský . Penzion Sagan: rodinný víkend - Na webu TripAdvisor naleznete recenzí cestovatelů, fotografii a výhodné nabídky pro Penzion Sagan.


S našimi tipmi na výlety po Európe aj po Slovensku si určite vyberiete. Rodinný hotel Partizán na Táloch je situovaný neďaleko lyžiarskych . Kam s dětmi na dovolenou? Tam, kde se nebudou nudit ani minutu. Máme pro vás hotely a penziony v lokalitách, kde se to výlety a zábavou jen hemží.


Bratislava - rodinný víkend - Slovensko - Bratislava. Hľadáte ubytovanie pobyt na predĺžený víkend ? Pozrite si našu stránku a vyberte si to najlepšie ubytovanie pre Vás. Prežite pár spoločných chvíľ v príjemnom prostredí v kruhu najbližších. Hotel Régia Vám ponúka v mimosezónnom období počas víkendov možnosť ubytovania . Tipy pre rodičov kam s deťmi nielen na víkend.


Vybrali sme pre vás TOP atrakcie pre deti na Slovensku , kde s deťmi strávite pekný deň. Chcete s dětmi zažít zajímavou dovolenou? Naše rodinné pobyty se slevou potěší dospělé a poskytnou spoustu zábavy i dětem. Priam magická obec Ružindol patrí svojou históriou určite k jedným z najzaujímavejších miest na Slovensku.


Svoju tajomnú minulosť obec . Cestovanie - Západné Slovensko. Víkend plný relaxu na Slovensku ! Vecere gurmanske – co nevyhovovalo detom, ktore su zvyknute na klasicku slovensku stravu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky