streda 7. decembra 2016

Farba na sklo

Objednajte si farbu na sklo pomocou ktorej namaľujete sklenenú vitráž, svietnik, farbou na porcelán pomaľujete hrnčeky podnosy a misky, farbou na textil si . V ponuke farby na sklo zlupovacie, transparentné alebo krycie. Taktiež k farbám na sklo ponúkame kontúry. Farby na sklo si môžete zakúpiť na kusy, ale aj sady.


Farby určené na maľovanie na sklo , porcelán a keramiku. Farby sa vyrábajú v žiarivých trendových odtieňoch, ktoré môžete navzájom miešať a vyrábať si tak .

Farba na sklo

Vytvorte si dekorácie do bytu, či domu podľa vlastných predstáv. Na creActive máme pre vás farby, ktoré po zapečení v trúbe zostanú pevne zafixované. Vypaľovacie farby na sklo si udržujú žiarivosť a farebnú stálosť.


Nevypaľovacia farba na sklo PENTART. Farba na sklo na báze riedidla je určená na maľovanie na sklo, zrkadlá, kov a pod. Je riediteľná acetónovým riedidlom.


Farba je rýchlo schnúca, vyrobená na alkoholovej báze. Medium do farby na sklo a porcelán.

Farba na sklo

Transparentná farba na sklo Vitrail 45ml (staro ružová). Nepriehľadná farba na sklo oVitrail 45ml (oranžová) . ARMERINA farby a fixky. Použite originálne balenie! Farby Vitrail od Pébéo sú transparentné alebo nepriehľadné (opaque) farby založené na rozpúšťadlách vhodné na povrchy ako sklo , kovy, plátno, plexisklo, . Preložiť slovo „ farba na sklo “ zo slovenčiny do angličtiny.


Projekčná farba je semitranslucentná farba , špeciálne navrhnutá aby premenila priehľadný povrch ako je sklo , plexisklo, akrylát alebo igelit na projekčnú plochu. Prečo ponúkame farby na sklo ? Presvedčili sme sa, že nie je také jednoduché získať farby, potrebné pre maľovanie na sklo, nakoľko ich neponúkal takmer . Najprv sa farba nanesie priamo z fľaštičky na fóliu. Po zaschnutí sa obrázok z fólie opatrne odtrhne . Na fóliu sa nanáša kontúrovacia farba, ktorá sa nasledovne vyplňuje.


Veľkoobchodné balenie: ks. Na trhu dostať farby akrylové, akvarelové, olejové, temperové, farby na sklo , zrkadlá, keramiku, porcelán, akrylát, kovové a plastové fólie, farby na pečiatky, farby . Chcela by som maľovať na sklo , robila som si prieskum na internete ohľadom farieb. Projekčná farba na sklo – farba, ktorá premení obyčajné okno na prezentačnú obrazovku ľubovoľných rozmerov a tvarov, ktorá priťahuje pohľady zákazníkov a. Elektronický obchod pre kreatívne tvorenie s deťmi aj pre dospelých.

Farba na sklo

Ponúkame materiály, nástroje, pomôcky a doplnky pre veľa postupov a techník . Farby sa môžu spolu miešať a sú odolné voči vyblednutiu na svetle. Povrch je potrebné pred nanášaním farby . Včera som maľovala na sklo (priesvitné hrnčeky) obrázky. Malo to byť odolné voči vode a poškriabaniu. Rýchloschnúca profesionálna farba na sklo. Vhodná na plošné maľovanie na sklenené predmety.


Farba sa dá zriediť pomocou alkoholového riedidla. Lesklá krycia farba na vodnej báze na porcelán, sklo a kovové povrchy. Jednotlivé farby sú navzájom dobre miešateľné. K ich zosvetleniu používame Pentart .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky