utorok 7. februára 2017

Čierny sprej na textil

Čierny sprej na textil

Viac informácií o produkte. Akrylová farba určená na textilné dekorácie a výtvory. Farba na textil v rozprašovači -po zaschnutí nevyprateľná do °C -bez nutnosti zažehlenia -obsah 1ml. MOTIP DUPLI Dupli Color TexStyle sprej na textil Čierna,150ml.


Upholstery simply spray sú spreje vhodné na textil , čalúnenie, tapacíry, koberce. Upholstery spray vhodný na renováciu textilu tapacírov, sedadiel, textilu , čalúnenia, sedacích súprav.

Čierny sprej na textil

Po vysušení obmedzené pranie pri ° C (Jemné programy ). Sprej na textil čiernej farby. Bez nutnosti zažehlenia. Farebný sprej vhodný na dekoráciu rôznych textílií. Obrázok na textile ľahko zafixujte žehlením po zadnej strane pri 1°C.


Odporúčame prať pri °C. HB Body Bumper paint sprej čierny 400ml - jednozložkový sprej na obnovenie vzhľadu nárazníkov. Vysoko odolná farba v spreji na textil v odtieňoch. Ponúkame plnenie sprejov .

Čierny sprej na textil

Presto Fond UBS bitumen sprej čierny na ochranu spodku vozidla na . Jedinečná farba na textil aplikovateľná na poťahové látky, tapacíra, stĺpikové poťahy, zadné platá v automobiloch, nejedovatá, nehorľavá aerosólová farba pre. Po zaschnutí nevyprateľná do °C. Vybrať si môžete farby na svetlý a tmavý textil , farby metalické,. Cadence mramorovací sprej čierny.


S inovatívnym produktom od popredného výrobcu umeleckých potrieb GHIANT už nikdy nebude maľba na textil jednoduchšia. Kup si cierny sprej na textil. Tak ja som vyskúšala farbu na textil dupli color a som max spokojná.


Obnovuje vzhľad povrchu a oživuje pôvodnú farbu. Vyberte si z našej bohatej ponuky farieb na textil a hodváb. Maston effect RUST je rýchloschnúci sprej určený aj pre exteriér a interiér.


Nevhodné na polystyrén. Preložiť túto stránku Barevný sprej vhodný k dekoraci různých textilií. Obrázek na textilu snadno zafixujte žehlením po zadní straně při 1° C. Doporučujeme prát na ° C. Vhodné sú tiež na textílie, avšak tu je dôležité, aby išlo o textil , ktorý nie je príliš. Nakupujte v našom eshope alebo v kamennej predajni v Trenčíne a Trnave.


Bitúmenový tmel ideálny na tesnenie a opravy na strechách.

Vhodný na tesnenie spojov alebo opravy trhlín asfaltových strešných krytín, tmelenie spojov medzi . Popisovač na textil PILOT Laundry-Tec - čierny. Dupli-Color Lak v spreji Aerosol-Art 4ml čierny matný. BODY BUMPER PAINT čierny sprej na plasty je určený na vrchné nátery plastov (napr. nárazníky). BODY farba na plasty v spreji nevyžaduje základnú farbu.


Sada farieb Pebeo Setacolor na textil , 10xml. Farby na sklo, textil , tvár.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky