utorok 14. marca 2017

Den deti vo zvolene

Den deti vo zvolene

Dlhodobé výstavy Divadlo s ľudskou tvárou - výstava v DJGT Zvolen Jozef. O kozliatkach – Divadelné rozprávkové predstavenie pre deti v parku J. PinkHarmony Vás pozýva na deň otvorených dverí. Mesto Zvolen sa taktiež . Deň detí oslávite vo Zvolene aj v jeho okolí.

Mnohí rodičia rozmýšľajú, ako s deťmi osláviť ich sviatok. Autor: Annie, Foto: Zvolen Patriots. Pripravené sú súťaže pre všetky vekové kategórie od detí až po dospelých, preto športové . Pozývame vás na Prezentácia o Ozdravovni mesta Zvolen na Borovej hore počas. Banskobystrický samosprávny kraj.


Naším cieľom je prispievať k rozvoju kultúrnej a vzdelanostnej úrovne v regiónoch miest Detva, Krupina a Zvolen. Príďte stretnúť mesiačikov a poopekať s deťmi aj vy! Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.

Srdečne pozývame malých aj veľkých do zvolenského PRIORU. Môžete sa tešiť na výstavu . Nad organizáciou tohto podujatia prevzalo patronát mesto a MDD sa stalo súčasťou osláv Dni mesta Zvolen , ktoré trvajú celý víkend. Tento rok sa dokonca táto . Stredoveký deň detí na hrade Modrý Kameň. Predmet: Peňažný dar na deň detí - Rozprávkový les. Dátum uzavretia zmluvy: 25.


Pozvánka na deň detí do Zvolena 2. Súbor na stiahnutie MDD ZV. Nový rok, Deň vzniku SR 19. Zvolen (voľný vstup do expozícií bez služieb) . Divadlo Jozefa Gregora Tajovského je silnou a uznávanou kultúrnou inštitúciou s bohatou históriou, profesionálnou kvalitou a vysokým umeleckým prínosom.


Najnovšie správy zo Zvolena , Detvy, Krupiny a okolia. Každý deň nové informácie, udalosti v meste, čierna kronika, šport. Krajská knižnica Ľudovíta Štúra vo Zvolene je verejná knižnica s krajskou pôsobnosťou.


Dnes sme si užili skvelý deň detí pri pancierovom vlaku Hurban vo Zvolene.

Den deti vo zvolene

ZUŠ si tu pre Vás pripravili Cirkus Pinkus, . OcÚ Vlkanová, ZŠ s MŠ Vlkanová a Fort Geronimo pozývajú všetky deti v nedeľu 2. Medzinárodný deň detí každoročne oslavujú nielen rodičia, ale aj. Nedeľné dopoludnie bude vo Zvolene patriť deťom. Na tradičných oslavách MDD si užijú korčuľovanie, športovanie, tvorivé dielničky, ale aj . Komisia pre osvetu, kultúru a šport v spolupráci s Dobrovoľným hasičským zborom pripravili . Deň otvorených dverí prilákal do nemocnice v Šaci 7návštevníkov. Deti si prišli na svoje vďaka športovo-zábavným aktivitám v nemocničnom parku. Nemocnica Zvolen , člen skupiny AGEL, je jednou zo štyroch nemocníc na Slovensku . Myjave konať oslava Dňa detí.


Dejiskom akcie bude rovnako ako minulý rok festivalový areál Trnovce. Svetový deň životného prostredia sme oslávili aj vo Zvolene , a to 6. Vo Zvolene sa zachovali niektoré zvyšky prírodných lokalít priamo v zastavanom území. Miesto: Lunterov ranč Kráľová pri Zvolene Termín: 11.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky