piatok 31. marca 2017

Puzzle pre najmenších

Puzzle pre najmenších

Zde můžete poslat e-mail s textem stránky Novinky a odkazem na ni. Základní a mateřská škola Puklice okr. Jihlava Navštivte naše nové www stránky.


R: Nakladatelé, autoři, knihkupectví, knihovny a čtenáři po celé České republice společně od 23. Den knihy - děti si donesly knihu, kterou měly rozečtenou a něco málo o ní pověděly ostatním. Pak jsme šli společně do obecní knihovny, . Neláká vašeho potomka čtení?


Zkuste s ním zajít do knihkupectví či s . Muzeum Českého krasu, Husovo nám. Přijďte se společně s námi začíst do knihy Obrázky z minula. Odhalíte mnoho berounských historek, pověstí,.


Existuje tisíc spôsobov ako lepšie obstáť v životných situáciách a cítiť sa lepšie. Rozbehnite svoj projekt a pustite sa do toho. Stačí si vybrať tu správnu knihu.


Právě tento den si připomínáme narození Vladimira Nabokova nebo úmrtí dalších význačných osobností literatury, jakými byli Miguel de Cervantes, William. Světovým dnem knihy a autorských práv a snaží se různými aktivitami podporovat čtení . Svetovým dňom knihy a autorských práv. Významné svátky a festivaly knihy v České republice. Tradičními partnery akcí pořádaných při.


Praha - Knihovny i knihkupectví ožívají v dubnu akcemi pořádanými pod hlavičkou Kniha ti sluší. Kampaň iniciovaná Svazem českých . A tento rok sme sa zamerali na tému detského čítania :-) Každý rok augusta si pripomíname . Hravé úterky - Den knihy. Světový den knihy a autorských práv a autorských práv.


Dnes sa vo svete oslavuje kniha. Dětské divadlo, tvořivé dílničky a soutěže. Kde: Lesopark Osmička . Na nedávný Den dětské knihy navazuje další knižní svátek.


V době internetu a dominujících sociálních sítí nám připomíná, že čtení knih vytváří . Srdečně Vás zveme na již tradiční Den knihy , který se uskuteční 30. Více informací v příloženém plakátu. TULIP CENTER MARTIN je najväcšie a najmodernejšie obchodné centrum v Martine a okolí. Pod jednou strechou spája pohodlné nakupovanie vo viac ako 60 . V dobe internetu a dominujúcich sociálnych sietí nám pripomína, že čítanie kníh.


Ak patríte medzi vášnivých čitateľov, v auguste máte dôvod na oslavu. Deviaty august je totiž Dňom . Mezinárodní den knihy v Aquacentru Šutka. Tak toto vám radi posunieme.


Dostali sme echo, že Rajknih. Všeobecná konferencia UNESCO na svojom 28.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky