štvrtok 7. decembra 2017

Program pre deti kosice

Program pre deti kosice

Košiciach pre Vás pripravilo bohatý program. Košice , Ster Century Cinemas, 13:, Slovenský dabing. BRICKLANDIA - VÝSTAVA Z LEGOKOCIEK. Rodičia si môžu vybrať spomedzi baby friendly podnikov, voľnočasových aktivít na čerstvom vzduchu, ale zaujímavý program sa nájde aj pri . Zvukové DIY divočiny: víkendový hudobný workshop pre deti.


Kultúrny program je zameraný na všetky vekové skupiny, ponúka množstvo.

Na deti a ich rodičov čaká bohatý program plný hier a zábavy. Dňa otvorených dverí dokorán otvoria dvere Štátneho divadla Košice. Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE :DNES. Váš osobný údaj (e- mail) . Košice sú prekrásne mesto, ktoré má čo ponúknuť. Potulky mestom Košice.


Ondřej Havelka a jeho Melody Makers uvádzajú. Pochod pre zdravie s UsmievAnkou pre deti z MŠ. Scooter : Live Concert Show in Košice.

Program pre deti kosice

Aktuálne podujatia na ktoré vás srdečne pozývame. Najväčší prehľad kultúrnych, šporových a spoločenských podujatí. Muzikál pre deti a Halloweensky pochod. GESTO cafebrunch (voľný vstup) DENNYIAH. ANGRY BIRDS ON ICE, Pre deti , Steel Aréna, KE, SK, 25.


Adrenalínová jazda na motokáre pre každého! Kart Arena - Motokárová hala , Košice - Sídlisko Nad jazerom. Predstavujeme: Opálové bane Libanka. Kliknite a naplánujte - kam na výlet Košice. Deň detí v OC Cassovia.


Progranafukovacie atrakcie, trampolíny, . Martin Čičvák: URNA NA . Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Ster. Milan (40) má tri deti a aby zabezpečil svoju rodinu, chodí pracovať do Nemecka. HC Košice - MAC ÚJBUDA. Počas návštevy doma cez Vianoce zistí, že jeho najstarší syn Adam je členom . Chceme, aby deti a mládež pri skúmaní vedeckých hypotéz a overovaní technických a prírodných zákonitostí napredovali, aby sa nenudili, . Knižnica pre mládež mesta Košice a košická ZOO si totiž k Medzinárodnému dňu detí pripravili pre nich bohatý program s názvom Opice z .

Vyberte si kino vo vašom meste Košice a nahliadnite do aktuálnej ponuky kino premiér. Rozpis aktuálnych kino premiér na týždeň aj s konkrétnym kinom len pre. Oficiálna facebook stránka Mestskej časti Košice - Západ. VÝCHODOSLOVENSKÝ VAKCINAČNÝ DEŇ LOUISA PASTEURA XXXV. Milosrdenstva Kosice.


Pripravujeme pre vas pestry program a vela prekvapeni. PROGRAM CENTRA PRE DETI A RODINY - Obrázok 1. Príbeh o Valibukovi a Laktibrade od Pavla Dobšinského poznajú celé generácie detí z čítania alebo rozprávania svojich rodičov, či starých rodičov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky