utorok 26. decembra 2017

Šošovičky na tele

Kreatívna taška vhodná aj pre menšie deti. Naše prstové farby sme pripravili z jedlých surovín - škrob, voda a potravinárska farba. Hľadáte vhodné farby pre deti? Skúste ekologické prstové farby , ktoré podporia detskú kreativitu a navyše ich ľahko vyperiete.


Vďaka maľovaniu prstami posilnia. Mucki prstová farba 150ml (svetlo modrá). Crealll prstové farby , 7ml, červená. MUCKI detská farba pre maľovanie prstami, Set 4x150ml.


V balení nájdete kelímkov základných . Prstové farby - sada 5ks. Farby sa dajú navzájom miešať, sú ľahko umývateľné. A nemusia sa pritom ani zamachliť!


Sú vhodné pre deti od . Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie. Moje prvé prstové farby sú špeciálne určené najmenším deťom už od jedného roka.


Farby sú zdravotne nezávadné a ľahko zmývateľné z rúk aj z oblečenia. Doprajme deťom radosť z poznávania svojho tela, v tomto prípade konkrétne rúk. Kreul na textil, vďaka svojím vlastnostiam vhodné pre detskú výtvarnú tvorbu. Nezávadné prstové farby kúpite v každom hračkárstve či papierníctve. Ale neutrácajte zbytočne, skvelé prstové farby si rýchlo a ľahko dokážete . Výrobok na vodnej báze.


JOVI prstové farby - odtieňov. Zvýšená viskozita a nízka tekutosť. Maľuje sa priamo prstami rúk, čo podporuje detskú . Súprava prstových farieb Kores Dedi Kolor obsahuje: intenzívnych farieb v praktických. Farby sú na vodnej báze, miešateľné, s vysokou krycou schopnosťou. Skvelý zákaznícky servis, zľavy a akcie.


Umožňujú im rozvíjať aktivity s farbami pri ktorých vzniká fyzická interakcia s kresbou. Jednoducho sa rozotierajú, netreba ich riediť . Sada prstových farieb v kelímkoch: žltá, hnedá, zelená, modrá, červená, biela. Tieto prstové farby umožnia deťom.


Farby určené predovšetkým pre výučbu výtvarnej výchovy v školách, ale používajú ich aj profesionálni výtvarníci. Vybrala som dva odtiene, ktoré po zmiešaní dávajú nový krásny odtieň (v tomto prípade fialový), ale nepočítala som s tým, že prstové farby. Jovi prstové farby sú husté, vodou riediteľné farby, ktoré môžu deti nanášať rukami, prstami.


Majú sýte farby, sú ľahko zmývateľné, vyprateľné a netoxické. Farby sú absolútne zdravotne neškodlivé a ľahko umývateľné z rúk i oblečenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky