piatok 11. mája 2018

Pesničky pre deti cd

Pesničky pre deti cd

CD BOX Vianočné pesničky spievajú deti. CD obsahuje najznámejších ľudových piesní, ktoré spievajú vo veľkej miere deti. Internetové kníhkupectvo Panta Rhei je tu pre Vás.


V našom knižnom e-shope sa nájde kniha naozaj pre každého. Po každej stránke viac.

Pesničky pre deti cd

Zúbková víla Zublinka ( CD ) - Sophia Laura Molnárová . Vyberte si najpredávanejšie tituly z kategórie CD - Detské pesničky. Tisícky lacných titulov. Tie najobľúbenejšie pesničky z večerníčkov, rozprávok a televíznych seriálov na jednom CD -čku. Spievankovo - piesne z DVD Spievankovo 6. Pesničky , ktoré dobre poznajú nielen deti , ale aj rodičia.


Spievajúce hračky – to je podtitul pesničiek pre deti o goriliatku, bábike, opici, šašovi, čertovi, ježkoch a ďalších hračkách v podaní populárnych hercov a detí.

Mária Podhradská a Richard Čanaky - pesničky pre detičky. Vybrali sme produkty do témy Hudobné CD - detské, kresťanské CD pre deti aby sme pomohli zorientovať sa. CD : Vianočné pesničky spievajú detičky 1. Rýchle odoslanie, skvelé ceny. Každá pieseň má aj karaoke verziu.


CD Deň detí nájdete vložené v týždenníkoch MY. CD pesničky pre deti roztancujú aj dospelých! Najobľúbenejšie motivačné pesničky pre deti konečne vychádzajú spolu na jednom CD.


Nechýbaju Čisté rúčky ani Čarovné slovíčka. CD -Vianočné pesničky spievajú detičky ( autor neuvedený). Najväčší pesničkový komplet Box pre deti na Slovensku obsahuje spolu až pesničiek spievajúcich deťmi a ich dospelými kamarátmi. Tiež rovnaké množstvo. Simsalala - predaj CD - pesničky pre deti.


V pesničkách sa tentoraz vydáme na dobrodružnú cestu do praveku, . Produkt je momentálne nedostupný.

Pesničky pre deti cd

CD - Rozprávky - rozpráva Ján Kroner - 8. Kolo, kolo, mlynské 11. CD -Rozprávky - rozpráva Zuzana Kronerová. Miro Jaroš - PESNIČKY PRE (NE)POSLUŠNÉ DETI 2. Nakupujte najvýhodnejšie v . Deti sa najľahšie učia cudzí jazyk pomocou pesničiek a rýmovačiek. CD – rusínske pesničky , rusínske rozprávky a rusínske balady.


CD – pre rusínske deti , ich rodičov či starých rodičov. CD obsahuje obľúbenú Slivkovú pesničku , a tiež nemenej známe piesne Bager a Tatrovka, Hop a skok či Letí, letí, ktoré sa tešia veľkej obľube u detí aj na živých . Obsahuje hity z dielne Vaša Patejdla, Darinky Rolincovej, . Autorka je učiteľka angličtiny a mama dvoch detí (a 5).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky