pondelok 28. mája 2018

Hm topanky

Máte radi dobrú zábavu? Tento jedinečný umelec Vás počas . DK Pezinok, Pezinok MaxiTicket. Online predaj vstupeniek a lístkov na kultúrne a športové podujatia, koncerty a festivaly.


S Lumiérom a Úsmevom do kina.

Hm topanky

Pravidelná rubrika o programe a novinkách v košickom kine Úsmev a bratislavskom kine Lumiére. Vyskúšajte najlepšie hodnotenú aplikáciu. Teraz s účtom na rok bez poplatku za vedenie.


FUN účet ťa dostane do kina. Aby sme Vám zaistili lepší užívateľský komfort a prispôsobili naše služby Vašim potrebám, ukladá TV Markíza na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne súbory. Fotoalbu7x foto - SNG pripravia finančnú zbierku na obnovu sadu pri Schaubmarovom mlyne v Pezinku.


Podporte aj vy finančnú zbierku SNG na obnovu ovocného sadu Schaubmarovho mlyna v Pezinku. Novembrový koncert - HS DYNAMIC a hosť večera .

V PEZINKU A SLOVENSKOM GROBE. PROGRAM - KINO DK PEZINOK. Program kina Dom Kultúry ( Pezinok ) na dní. Celonárodná databáza kultúrnych programov v slovenských mestách. Hrá sa každý deň ( okrem pondelka) o 19.


Pezinské kino je súčasťou Pezinského kultúrneho centra. Vo februári si opäť prídu Pezinčania na svoje. Dobročinné akcie, podujatia s vínom, športom či kvalitný program mestského kina. Brad Pitt putuje na vonkajší okraj slnečnej sústavy, aby zastavil hrozbu pre život na Zemi. Objavuje tam tajomstvá, ktoré spochybňujú povahu ľudskej existencie . Začiatok predstavení je o 19.


Pokladňa je otvorená hodinu pred . Miesto: Pezinok , Prievidza, Považská Bystrica, Partizánske, Kysucké Nové Mesto. ZDENĚK IZER NA PLNÝ COOLE. Dom kultúry Pezinok - Veľká sála, Pezinok pi 25. Show skupiny MADUAR a jej hostí.


Katalóg Úrady a inštitúcie Kultúrne inštitúcie Kino.

Hm topanky

Prevádzkovanie kina , premietanie filmov, program kina. Kino - Pezinok (záznamov). Ak prídete k nám, tak za zážitkom ako do divadla, kina , alebo na koncert. Predaj lístkov do divadla online. Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Mestské centrum kultúry.


Mesto Malacky, MCK Malacky, DHZ Malacky, DHZ pri SOU Pezinok kurátor: Peter Ronec Výstava potrvá do 13. Mobilná aplikácia Virtualne - 1miest Slovenska a viac ako 4obcí - Akcie, podujatia a program kina - Ponuka práce v mojom meste a okolí - Kde sa .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky