pondelok 1. októbra 2018

Stand up comedy nitra

Stand up comedy nitra

SILNÉ REČI stand - up comedy show updated their cover photo. Symfónia slovenského stand -upu, ktorá rozozvučí vaše bránice! Allgero domáceho humoru predvedú skúsení skladatelia vtipu inteligentného i neošúchaného: . Silné reči sa opäť vracajú do MLYNY CINEMAS.


Tentokrát s novými tvárami - Docentom a našou Iránskou posilou. Máte radi stand - up comedy show? Vstupenky sú už v predaji!


Silné Reči stand - up comedy show, to je záruka toho, že vás čakajú dve hodiny plné zábavy. CINEMAX NITRA budú baviť komici v zostave:. Ostrieľaní komici ale aj vychádzajúce hviezdy slovenskej komédie . Cinemax Popra Sála B, Poprad ut 8. Mestské divadlo Žilina - Veľká sála, Žilina pi 11.


Príďte si užiť živé, vtipné comedy vystúpenia v podaní tej najlepšej show v žánri! V Nitre to bude opäť silné. Baby Blue Banana s radosťou oznamuje otvorenie nového pravidelného klubu komédie v Starom divadle Karola Spišáka v Nitre.


Michael Szatmary – Profesionálny Žid – CineMax Nitra Anglická Stand-Up Comedy v Bratislava av Nitre! Stand - up comedy show - dve hodiny plné zábavy. Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku. Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás . Ilustračný obrázok k článku Stand up comedy sa vracia do Nitry ! Music a café Nitra môžete tešiť na . Prinášame vám druhú časť rozhovoru s Heňom Fačkovcom(25), ktorý sa profesionálne venuje stand - up comedy show v rámci skupiny Temné . NITRE uskutoční stand - up comedy show Silné Reči – Show Jána Gorduliča a jeho hostí v rámci Fernet Stock tour po Slovenku . Prvé tohtoročné kolo trnavskej stand - up comedy šou Žarty bokom.


Z neďalekej Nitry sa k výberovej zostave pridá aj Henrich Fačkovec. Zabával vás pivný kvíz, stand up Comedy show s ambasádormi, množstvo sprivodných aktivít, no predovšetkým výborné pivo a zábava. Ladislav Meliško vystúpi v bratislavskej stand - up comedy. Má zmysel pre humor, je vynikajúci imitátor, vystupuje vo vlastných stand - up comedy show. Boli sme na najdrsnejšej stand - up comedy show Temné kecy:.


MIMORIADNE Pri Nitre spadlo stíhacie lietadlo, pilot je v nemocnici. Sit Down Ladies Comedy je úspešná a jediná ladies comedy pod taktovkou Lujzy. Temné Kecy prinášajú najdrsnejšiu stand - up comedy show na Slovensku a . Abortion – Domáci stand up comedy grind. Predstavovať netreba, kto by ich nepoznal, zaslúžil by pantofľou poza uši. Agrokomplexe v Nitre tiecť pivo potokom, rozvoniavať široká ponuka.


Skvelé nočné nákupy za skvelé ceny a kopec darčekov k tomu! Taká je ponuka Galérie MLYNY v Nitre ktorá pripravuje na sobotu 25. Do autosalónu BMC Nitra vošiel rovnako razantne, ako na javisko. Unplugged koncert na vernisáži Ženy v pokušení 3. Herečka, stand-up komička a speváčka Lujza Garajová-Schrameková sa narodila v. Nitre , dedko bol herec a tajomník Divadla Andreja Bagara v Nitre.


Fantastický Tomas Hudak nemal zlý standup , odkedy robí standup a . STAND UP COMEDY SHOW – Z FLEKU!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky