streda 17. októbra 2018

Obrázkové vtipy

Petr Hladík pro atraktivní výuku angličtiny. Překlad textů do angličtiny Mgr. Vyučujeme angličtinu deti a mládež v Poprade a Kežmarku.


Sme súčasťou celosvetovej siete Helen Doron Educational Group, ktorá využíva interaktívne a . Pexesá pre bystré hlavičky z koncepcie Kvído rozvíjajú u detí od rokov pozornosť, pamäť, logické uvažovanie a zábavnou metódou učia školákov angličtinu.

Obrázkové vtipy

S touto zdarma aplikace, mohou děti poznat anglické abecedy, zvířata, ovoce . Chceš sa naučiť anglické slovíčka alebo si len potrénovať pamäť? Anglické hry ťa posunú v angličtine zase o kúsok ďalej. Angličtina hrou pro děti je herní a vzdělávací portál bez rozdílu věku s výukou angličtiny. Angličtina pre deti hrou , kde sa rozprávame, spievame a hráme len po anglicky.


Lekcie sú určené pre všetky . Neznalosť angličtiny nielen že sťažuje cestovanie po svete, často je aj veľkou.

Obrázkové vtipy

Odkazy a hry v angličtině nejen pro děti. Aktivity pro předškolní děti. KIDS PAGES for small ages – příběhy, abeceda, omalovánky, kartičky, hry a další aktivity.


Počítač nebo tablet nemusí být jen ztráta času. Nechte děti cvičit si jemnou motoriku, trénovat angličtinu a ještě si u toho povídat s oblíbenými . Vstupte nyní do kurzu zdarma! Online hry , pesničky, videá a ďalšie aktivity . V dnešnej dobe existuje veľké množstvo príležitostí, kde a ako učiť deti cudzí jazyk. Potom je dobré vytlieskávať slabiky alebo sa hrať rôzne hry. Skvělá interaktivní aplikace od společnosti PMQ SOFTWARE učí děti základní anglická slovíčka formou poznávací hry a pexesa.


Každé slovíčko je doprovázeno . Ovoce a zelenina po anglicky pro děti. Dívejte se a učte se anglicky zeleninu a ovoce :). Pre koho je kurz určený?


Děti milují angličtinu v Helen Doron. Přes milionů studentů po celém světě mluví anglicky díky našim výukovým programům – nejlepším ve své kategorii – a.

První učebnice s živým obličejem, videa, písničky, hry , karty, razítka a. Děti jsou neustále vtahovány do Wow! Dnes přinášíme další aktivitu pro oživení hodin angličtiny. Jednoduchá hra (nejen) pro učitele do hodin angličtiny.


Učia sa základy angličtiny , obohacujú si slovnú zásobu, učia sa frázy . Deti sa stretávajú pravidelne každý týždeň. Učitel tak dává pokyny v angličtině , ale gesty či mimikou naznačuje, co je obsahem. Pro děti musí být výuka podávána zábavnou hrou – hrou nikdy nekončící, . Hraním této zábavné hry probudíte u dětí zájem číst v angličtině ! On-line vzdelávanie je pre deti z CPPPaP (v SR) alebo PPP (v ČR), zo ZŠ a MŠ, s ktorými.


Pred začatím hry si pozri inštruktážne video ImO - Návod.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky