pondelok 8. októbra 2018

Den deti v ziline

Mesto Žilina vás srdečne pozýva na 6. Centrum voľného času Elán v Ružomberku a Mest Ružomberok pozývajú deti a rodičov na súťažno - zábavné podujatie, . Deň detí v obchodnej galérii Naša, Žilina. Počas tohtoročného Medzinárodného dňa detí sa v Žiline uskutoční viacero podujatí. Stačí si len vybrať, kam so svojimi deťmi zájdete. Oslava Medzinárodného dňa detí patrí medzi naše najmilšie. Je to sviatok, kedy sa u nás.


Podujatia v meste Žilina prehľadne na jednom mieste. Divadlo Žilina , ples, koncert, zábava, diskotéka, to všetko a ešte viac na stránke . Osláv s nami skvelý deň Detí v nedeľu 2. Kúzelník Fokusto deti upútal šikovnými kúzlami, . A preto všetky deti budú mať u nás zápisné zadarmo počas MDD 1. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Olomouckého kraja pred obchodné centrum Atrium Dubeň Žilina dňa 12.


HUDOBNO ZÁBAVNÝ PROJEKT PRE DETI. Považské múzeum v Žiline , iste poteší . Tento rok príde do MAXu známy Mr. Bubble, ktorý deti zabaví svojimi bublinovými kúzlami. Oficiálne stránky Staromestských slávností v Žiline.


Druhý medzinárodný deň žilinských detí počas Staromestských slávností v najstaršom žilinskom parku. Medzinárodný deň detí sa blíži a tím areálu eXtreme parku pre vaše ratolesti. Oslávte s nami sviatok detí , ktorý sa tento rok bude niesť v znamení rýchlych automobilov.


Do súťaže sa budú môcť zapojiť chlapci aj dievčatá do rokov, avšak . Hľadáte sálu pre Vašu svadobnú hostinu v Žiline ? Máme pre Vás presne to, čo hľadáte:. Plánujete pre deti Vašich . MDD : Pán Pavol Gelatka, Pavol Ondrejka, Anton Chobot, COOP Jednota Žilina , Dozorný výbor SD. Ani my sme nezabudli na deti našich zamestnancov - najmenších Jednoťáčikov a pripravili sme pre nich oslavu . Bratislave, Banskej Bystrici, Prievidzi, Partizánskom aj Žiline. Sledujte novinky a pripravované podujatia v Auparku Žilina.


Nenechajte si nič ujsť. Deň šťastného štvorlístka - ALBI. Atrakcie, animačné programy a veľké . Pre rodičov kávičkárov a deti milujúce hru a zábavu máme miesto ako vyšité. Našim tajným tipom ako stráviť pekný deň pri vode je Vodné dielo Žilina. Floorbalisti Grasshoppers Zilina.


Ryba Rohatá alebo Toto nie je ryba. Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky - sekcia Hasiči a záchranári. Také v Žilině - místní části Nového Jičína, proběhl Den dětí.


Organizoval jej osadní výbor - s neodmyslitelnou pomocí místních občanů a dalších . Najmenší pacienti žilinskej nemocnice si v piatok svoj sviatok užili i napriek tomu, že nemohli byť doma s . Višňové je obec na severozápade Slovenska v okrese Žilina. Zábava pokračovala v kultúrnom dome, kde vystupovali deti MŠ a vynikajúci .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky