pondelok 31. decembra 2018

Program kina pezinok

Začiatok predstavení je o 19. Pokladňa je otvorená hodinu pred predstavením. Vstupné, čas premietania, jazyková verzia, prístupnosť, audio a video formát a rezervácia.


Program , online rezervácie, kompletná ponuka filmových predstavení počas celého roka. Kultúrne centrum je príspevkovou organizáciou mesta Pezinok. Mesto ho zriadilo za účelom uspokojovania kultúrnych.

Mesačný prograKINO Pezinok. Vyberte si kino vo vašom meste Pezinok a nahliadnite do aktuálnej ponuky kino premiér. Rozpis aktuálnych kino premiér na týždeň aj s konkrétnym kinom len . Program kina na dnes a najbližšie dni v meste Pezinok , v kine Dom Kultúry. V PEZINKU A SLOVENSKOM GROBE. PROGRAM - KINO DK PEZINOK.


Celonárodná databáza kultúrnych programov v slovenských mestách. Hrá sa každý deň ( okrem pondelka) o 19. Pezinské kino je súčasťou Pezinského kultúrneho centra.

Vo februári si opäť prídu Pezinčania na svoje. Dobročinné akcie, podujatia s vínom, športom či kvalitný program mestského kina. Brad Pitt putuje na vonkajší okraj slnečnej sústavy, aby zastavil hrozbu pre život na Zemi. Objavuje tam tajomstvá, ktoré spochybňujú povahu ľudskej existencie . Miesto: Pezinok , Prievidza, Považská Bystrica, Partizánske, Kysucké Nové Mesto. ZDENĚK IZER NA PLNÝ COOLE.


Dom kultúry Pezinok - Veľká sála, Pezinok pi 25. Show skupiny MADUAR a jej hostí. Prevádzkovanie kina , premietanie filmov, program kina.


Ak prídete k nám, tak za zážitkom ako do divadla, kina , alebo na koncert. Kino - Pezinok (záznamov). Program radošinského naivného divadla, možnosť rezervovať vstupenky na predstavenie online.


Predaj lístkov do divadla online. Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Mestské centrum kultúry. Mesto Malacky, MCK Malacky, DHZ Malacky, DHZ pri SOU Pezinok kurátor: Peter Ronec Výstava potrvá do 13.


Mobilná aplikácia Virtualne - 1miest Slovenska a viac ako 4obcí - Akcie, podujatia a program kina - Ponuka práce v mojom meste a okolí - Kde sa . Máte radi dobrú zábavu? Tento jedinečný umelec Vás počas . Online predaj vstupeniek a lístkov na kultúrne a športové podujatia, koncerty a festivaly.

S Lumiérom a Úsmevom do kina. DK Pezinok, Pezinok MaxiTicket. Pravidelná rubrika o programe a novinkách v košickom kine Úsmev a bratislavskom kine Lumiére. Vyskúšajte najlepšie hodnotenú aplikáciu. Teraz s účtom na rok bez poplatku za vedenie.


FUN účet ťa dostane do kina. Aby sme Vám zaistili lepší užívateľský komfort a prispôsobili naše služby Vašim potrebám, ukladá TV Markíza na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne súbory. Fotoalbu7x foto - SNG pripravia finančnú zbierku na obnovu sadu pri Schaubmarovom mlyne v Pezinku.


Podporte aj vy finančnú zbierku SNG na obnovu ovocného sadu Schaubmarovho mlyna v Pezinku. Novembrový koncert - HS DYNAMIC a hosť večera .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky