piatok 7. decembra 2018

Rozpravky pre male deti

Rozpravky pre male deti

Váš internetový obchod a hračkárstvo s tovarom pre deti. Trojkolka, šmýkľavka, domček, kuchynka pre deti, bábika, spoločenské hry a iné hračky. Alebo také dievčatká sa ľúbia parádiť, nejaké detské šminky, hrebienky. Kostky jsou vyrobeny z masivního dřeva a předlohy z kvalitní a odolné překližky.


Sada obsahuje samostatné kostky a předloh. Předtištěné dřevěné tabulky . Odporúčaný vek: od rokov. Určené pre: chlapcov , dievčatá , maminy a tatinov. Janka a Tomáš zo Zázračného ateliéru v nej vyrábajú hračky , bábky,.


Silikónové pomôcky na písanie pre chlapcov Varianta: 5- rokov. Táto sada silikónových pomôcok pomôže dieťaťu k správnemu . Inšpirujte sa týmito tvorivými hračkami , ktoré nenájdete v každom hračkárstve. Stavebnica určené pre chlapcov a dievčatá , odporúčaný vek od rokov. Predaj hračiek rôznych druhov pre chlapcov a dievčatá. Hračky , internetové hračkárstvo.


Agátin svet ponúka najširší výber jedinečných kreatívnych a vzdelávacích hračiek pre deti, spoločenských hier či stavebníc. Vyberajte si Interaktívne hračky. Detské obojstranné puzzle Zemeguľa Janod v okrúhlom kufríku 2dielov od – 9. Sada drevených korálok Birdy Janod od. Kreatívne hračky Počet produktov v kategórii: 123.


Prezrite si stránku Minilove, ktorá ponúka kvalitné a eco-friendly drevené hračky. S našimi hračkami sa deti budú učiť hrou. Bábiky, autíčka, vláčiky, kuchynky a mnoho ďalších. Drevené, plyšové i plastové. Prejsť na Darčeky pre deti od rokov - V prípade veku, plus – mínus, rokov je to ešte pomerne jednoduché.


Dieťa zvyčajne presne vie, čo chce. Sada na hru s plastelínou- postavičky, ktorým možno pomocou plastelíny vyrábať vlasy, a potom ich pomocou priložených nožníc ostrihať a opäť nechať narásť . Obrázkové puzzle pre deti, detské puzzle, svätý mikuláš, santa claus, vianoce, vianočné darčeky, vianočné sviatky, vianočné darčeky pre deti, detské hračky , . Ponúkame hračky pre chlapcov a dievčatá, každého veku. Tieto drevené hračky umožňujú deťom rozvíjať motoriku, koncentráciu a sú bezpečné.


Hľadáte exkluzívne hračky pre chlapcov a dievčatá všetkých vekových kategórií? Potrebujete dekoratívne doplnky pre svoju párty či štýlový karnevalový kostým, . Tradičné drevené hračky pre deti od rokov. Martin Višňovec - Slončo 60. Kvalitné hračky pre najmenšie deti. Prvé hračky pre bábätká, rozvojové, hudobné a hovoriace hračky pre deti do rokov.


Toys sa zrodil z myšlienky ponúknuť krásne, moderné, vzdelávacie a kreatívne hračky pre deti všetkých kategórií. Cililing - víly ( ) Dobrý dinosaurus (3). Puzzle vhodné pre deti od troch rokov. Závesná sieť na hračky. Prvý mesiac dieťaťa nie je na hračky vôbec náročný, dieťa sa najviac poteší hravej interakcii s rodičom,.


Pre dieťa vo veku – rokov. Bullyland 1dalmatíncov - Šťastíčko rozprávková . Moznost zaslat kurierom za cca eur alebo v ZA kraji po dohode doveziem. Riricar je revolučné autíčko pre malých i dospelých - od do 1rokov veku ! Vyberte si kvalitné a edukačné knihy, hry a hračky v predajni Vnímavé deti v obchodnom centre.


Mad Mattr a forma na výrobu tehličiek. Denník odvážneho bojka : Ponorková choroba (Jeff Kinney).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky