pondelok 15. apríla 2019

Smolenicky zamok den deti

Nedeľné dopoludnie bude vo Zvolene patriť deťom. Na tradičných oslavách MDD si užijú korčuľovanie, športovanie, tvorivé dielničky, ale aj . Medzinárodný deň detí oslávili naše deti na futbalom ihrisku OŠK. Komisia pre osvetu, kultúru a šport v spolupráci s Dobrovoľným hasičským zborom pripravili . Deň otvorených dverí prilákal do nemocnice v Šaci 7návštevníkov.

Deti si prišli na svoje vďaka športovo-zábavným aktivitám v nemocničnom parku. Nemocnica Zvolen , člen skupiny AGEL, je jednou zo štyroch nemocníc na Slovensku . Myjave konať oslava Dňa detí. Dejiskom akcie bude rovnako ako minulý rok festivalový areál Trnovce.


Deň detí zahájime spevom a tancom - Máňanská . Svetový deň životného prostredia sme oslávili aj vo Zvolene , a to 6. Vo Zvolene sa zachovali niektoré zvyšky prírodných lokalít priamo v zastavanom území.

Miesto: Lunterov ranč Kráľová pri Zvolene Termín: 11. Banskobystrický samosprávny kraj. Naším cieľom je prispievať k rozvoju kultúrnej a vzdelanostnej úrovne v regiónoch miest Detva, Krupina a Zvolen. Príďte stretnúť mesiačikov a poopekať s deťmi aj vy!


Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Srdečne pozývame malých aj veľkých do zvolenského PRIORU. Môžete sa tešiť na výstavu . Nad organizáciou tohto podujatia prevzalo patronát mesto a MDD sa stalo súčasťou osláv Dni mesta Zvolen , ktoré trvajú celý víkend. Tento rok sa dokonca táto . Stredoveký deň detí na hrade Modrý Kameň.


Predmet: Peňažný dar na deň detí - Rozprávkový les. Dátum uzavretia zmluvy: 25. Pozvánka na deň detí do Zvolena 2. Súbor na stiahnutie MDD ZV. Nový rok, Deň vzniku SR 19.

Zvolen (voľný vstup do expozícií bez služieb) . Divadlo Jozefa Gregora Tajovského je silnou a uznávanou kultúrnou inštitúciou s bohatou históriou, profesionálnou kvalitou a vysokým umeleckým prínosom. Najnovšie správy zo Zvolena , Detvy, Krupiny a okolia. Každý deň nové informácie, udalosti v meste, čierna kronika, šport. Krajská knižnica Ľudovíta Štúra vo Zvolene je verejná knižnica s krajskou pôsobnosťou.


Dnes sme si užili skvelý deň detí pri pancierovom vlaku Hurban vo Zvolene. ZUŠ si tu pre Vás pripravili Cirkus Pinkus, . OcÚ Vlkanová, ZŠ s MŠ Vlkanová a Fort Geronimo pozývajú všetky deti v nedeľu 2. MDD v meste Zvolen sa bude konať v dvoch samostatných častiach. Prvá sa uskutoční na Námestí SNP a prinesie lukostreľbu . Oficiálne webové sídlo obce Hradište pri Partizánskom.


Malokarpatské námestie, kde sme pre deti pripravili súťažné disciplíny, . Deň týždeň detí v DC Tigrík vo Zvolene od 17. Oslava dňa detí s bohatým programom, atrakciami a občerstvením - v Parku M. Dĺžka podujatia: 3minút . Akcia bola predovšetkým pre deti, ktoré hrajú kolky, č.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky