piatok 17. mája 2019

Pod kožou film

Starostlivosť o kožené sedadlá v mojom aute. Pridam skusenost s cistenim koze v aute. A potom pripravok na kozu , ale nie tie vlhcene utierky! ATG Farba na kožu s hubkou : šedá - biela - čierna - hnedá - bežová bledá. Veľa možností použitia: či už v automobile , na motocykli, nákladnom vozidle alebo . Tento prípravok kožu zmäkčuje a tak v nej znižuje napätie.


Kožené oblečenie aj kožené čalúnenie v autách si vyžadujú značnú starostlivosť, takže sa . Nastriekať prípravok na mikrovláknovú handričku a jemne aplikovať na kožu. Výživný krém na kožené povrchy- prípravok s vysokou výživnou hodnotou, určený k. Koža v aute je tak trochu ako naša koža, mala by byť vyživovaná, chránená a hydratovaná . Pravdou ale je, že by ste ich vo svojom aute nemali mať nikdy. Prípravky : Na čistení interiéru je dobré, že si viete vystačiť s jedným, maximálne dvoma prípravkami. Najlepším riešením je univerzálny čistič na kožu a plasty ako CarPro Inside a na špinavšie.


Lesklé lakované plochy v aute. Kožu necháme vyschnúť a následne naimpregnujeme krémom na kožu. Prostriedok s lanolínom a včelím voskom na čistenie a starostlivosť o kožu. Leather Cleaner nedodá koži vo vašom aute lesk, zanechá ju prirodzene matnú.


Udržiavací prípravok na čistenie a ochranu čalúnenia kože a semišu. Neutrálne pH a nulový obsah esenciálnych olejov . Autoglym čistič na kožu. Sada MIDI obsahuje čistiaci prípravok SOFT CLEANER, ošetrujúci prípravok.


LEATHER VITAL 2ml je regeneračný prípravok na kožu , ktorý pomáha . Balenie: 4ml sprej CARLSON čistič kože, prípravok dokonale čistí,. Prípravok je formulovaný tak aby navrátil koži späť jej prirodzený vzhľa lesk a pružnosť. Vzdy som kozu cistil cistou vodou a nic sa nestalo.


Ale pri druhom aute uz bude vediet ze mu staci iba voda a handra. Koža v úplne novom aute vyžaduje len minimum starostlivosti,. Na syntetickú kožu použite špeciálny prípravok , na trhu ich nájdete . Aj keď existuje veľa čistiacich prostriedkov na kožu , sú dosť drahé. Najmä, ak máte veľa kožených častí a iných predmetov z kože, pri ktorých ho . Balzam PHILADELPHIA je čisto prírodný produkt vyrobený z včelieho vosku a rastlinných olejov, špeciálne vivinutý na ošetrenie, impregnáciu, konzerváciu a . Aj opotrebovanej koži prinavráti prípravok nový, hodvábny matný lesk s . Prípravok na ošetrenie kože obsahuje zložky včelieho vosku a ošetrenú kožu oživia. Unikátny tekutý prípravok na leštenie plastových dielov založený na báze . Každý, kto nejazdí na firemnom aute a má svojho miláčika rá mal by si.


Preto je dôležité kúpiť si prípravok na starostlivosť o kožené sedadlá a. O svoju kožu vo vaśom voze by ste sa mali takto postarať aspoň raz ročne. Kožu nevymieňame - nečaluníme, my sa o kožu staráme (údržba) a opravujeme ju (servis), aby. Takmer každý z nás má doma, v aute , či v práci niečo z kože. Prípravky na čistenie je vhodné najskôr vyskúšať na nečisto na menej. Ak zmeny na koži budú minimálne a pre Vás prijateľné nastriekajte prípravok na celý.


Dokážete vyčistiť interiér môjho auta profesionálnym spôsobom, aj kožu , aj textil, aj plasty? Ako často by som mal čistiť sedačky v mojom aute ? Farby na kožu boli vyvinuté na opravu kožených, koženkových, vinylových a plastových povrchov a obnovu ich lesku. Dostupné v širokej škále odtieňov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky