utorok 20. augusta 2019

Cervene flaky na tvari u deti

Pri aplikácii nubukovej kože sa povrch stáva hladký a tmavší. Koža nubuk stráca svoj vzhľad. Popis výrobku: Rapide Leatherwax je vysoko kvalitný vosk na kožené výrobky s obsahom včelieho a karnaubského vosku pre dokonalý lesk.


Včelí vosk na kožu (Doplnkový predaj) - E-Shop predajne Včela - Viera Orlíčková , Žilina. Sľubuje ich množstvo kozmetických produktov, ale základ sa odohráva v prírode. Regeneračný a impregnačný vosk a kožu je prípravok na báze včelieho vosku. B-WAX zmäkčuje kožu a tým zabraňuje praskaniu kože, . Transparentný vosk s prísadou včelieho voskuTOKO Eco Care Leather Wax na ošetrenie a zvýšenie vodeodolnosti športovej a turistickej obuvi vyrobenej z . Vysokokvalitný vosk na kožu v spreji, ekologický šetrný, preniká hlboko do kože a regeneruje, udrží kožu vláčnu a ošetrenú, nemal by chýbať v žiadnom ruksaku . TACCO Oiled Leather care ml - vosk na kožu. RAPIDE Lederwachs ml, čierny, Outdoor eshop BERG SPORT ponúka oblečenie, turistickú obuv, batohy a športové potreby.


Lederbalsam je balzam na kožu , ktorý leští, chrání a konzervuje kožené odevy, kožené sedačky a obuv. Je tiež výborný na drevený nábytok. Nečakajte vláčny kondicionér na kožu , ktorý preniká pre zmäkčenie hlboko do jej štruktúry. V tomto prípade je všetko úplne inak. Balzam, ktorý umožňuje dôkladné ošetrenie kože.


Balzam obsahuje pravý včelí vosk a prvky na . Udržuje ošetrovaný materiál hebký a vláčny, odpudzuje . Pravidelným používaním tohto výrobku udržíte kožu. Impregnuje, podporuje stabilitu a priedušnosť koženej obuvi. Ochranný vosk na kožu 200ml. Prostriedok sa základom z včelieho vosku a lanolínu.


Vyživuje, chráni pred presušením a vlhkosťou. Dodáva lesklý vzhľad a . Veľmi vhodný je pre starostlivosť o kožu ako aj pre renováciu starej a novej kože. Carnauba Creme je zaručene odolný vosk voči vode, odolný proti škvrnám a . Vybavenie Turistické vybavenie Impregnácia, pracie, ošetrovacie prostriedky vosk na kožu TOKO Eco Care Leather Wax Beeswax 75ml.


Poskytuje kvalitnú vodoodpudivosť a priedušnosť. Krémový impregnačný vosk na hladkú kožu. Gore-Tex a eVENT - aplikuje sa ruč. Protektor je balzám na ochranu kože vyrobený na báze prírodného včelieho vosku.


Okrem tvrdého vosku obsahuje aj ďalšie prírodné komponenty, vďaka ktorým . Impregnacia obuvi, impregnačný vosk na kožu NIKWAX. Vosk, účinný prípravok na zvýšenie priľnavosti a konzervovanie kožených materiálov. Vosk na kožu - tuhý Adhefix. B- WAX zmäkčuje kožu a tým zabraňuje praskaniu kože, impregnuje,oživuje farby . Univerzálny balzam na kožu s obsahom originálneho včelieho vosku.


E- vitamínu a včelieho vosku. Colourlock Elephant Leather Preserve 15ml - vosk na kožu. Je zložený so 1 syntetických látok, . Kozí zrající sýr, vosk.


Polotvrdý zrající sýr ve vosku , stáří max. SLOŽENÍ: plnotučné kozí mléko, mlékařské kultury, syřidlo CaCl sůl max. Furygan - vosk na kožu.


Vhodný pre všetky typy kože (okrem lakovanej) s Gore-tex . Ideálny olej pre starostlivosť o hladkú kožu , ktorú udržuje pružnú, hladkú a zabraňuje vznikaniu prasklín. Vďaka svojmu intenzívnemu pôsobeniu je.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky