pondelok 26. augusta 2019

Kozny lekar vrakuna

Ponuka sprejov proti škodcom od rôznych výrobcov. Slúži na ochranu káblov a elektrického vedenia pred kunami a hlodavcami. Vzhľadom k jedinečnému, lepkavému ochrannému filmu sa zver vyhne ošetreným . Prezri si u nás zamky na volant a porovnaj ceny v 10.


Vlastnosti: Silikónový sprej je kombinácia účinných látok bez obsahu tukov, olejov a . Cocpit sprej na interier vozidla - Stac Plastic - Pomaranč - 750ml.

Poťah na volant tmavo sivá 35-- Pravá koža - Mária Cavallo. Jedinečný univerzálny poťah volantu z kvalitnej pravej kože je príjemný na dotyk ▻ Bráni šmýk. Berner -Měděný mazací sprej 400ml. Ford Fiesta, kroužek pod volant.


Vylepšená a cenovo dostupnejšia odstrániteľná farba DIP. Asi každej kdo má koženej volant v alfě ho má aspoň trochu. Sada na opravu kožených volantů. K čemu je tato sada dobrá?


Běžné volanty jsou vyrobené z plastu, mají povrch potažený syntetikou nebo jsou pogumované.

Fórum k článku Máte v autě odřený či jinak poškozený volant ? Barva na kůži a koženku. Zaručuje vynikající krytí na originálních kožených, koženkových a plastových dílech interiéru vašeho automobilu. Sprej tolik nestoji - a v pripade precalouneni se ta kuze vymeni stejne.


Dopřejte Vašemu vozu luxus v podobě volantu z vysoce kvalitní pravé kůže od. Sprej proti zahmlievaniu skiel 200ml Plastic Zabraňuje zahmlievaniu skiel a zrkadiel na vozidle. Chytrý autodoplnok, ktorý nesmie chýbať v povinnej vý.


Coyote Cockpit sprej matný 4ml. Prípravok môže vytvoriť šmykľavú vrstvu, preto sa vyhnite aplikácii na volant , pedále, riadiacu páku, ružnú brzdu. Desinfekční spej pro interiér auta – Bacticyd 150ml, ničí bakterie, plísně a houby z povrchů, kontaminovaných předmětů ( volant , palubní deska …) . Sprej na palubnú dosku JAHODA DXI- DYNAMAX - VYSOKO LEŠTIACI ÚČINOK.


Vyhnite sa aplikácií na volant a rýchlostnú páku. Sonax Xtreme konzervační sprej na pneu s leskem - 4ml, Autorádiá, autohifi, reproduktory, zosilňovače, subwoofery, tlmenie a mnoho ďalšieho od Ahifi. Pro představu pár foteček a menší návod očistit, odmastit, houbičkou nebo sprejem nanést barvu na kůži, nechat uschnout, vyleštit. Nepoužívajte na sklo, transparentné plasty a lak automobilu. Preventivně pomáhá čištění s našimi prostředky Mild a Stark.


Pokud je volant lepkavý, odmašťuje se Benzínem na kůži. Po čase barva na volantu bledne, nebo .

Stopangin: Roztok a sprej na zápal a infekcie v ústnej dutine aj na ústnu. Sady a spreje na opravu pneumatik skladem na autodoplnky-prodej. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. Sprej na ochranu kabeláže je dlouhodobě působící sprej , vytvářející lehce lepkavý nános, který poskytuje ochranu proti přehryzání důležitých částí.


Kožený potah na volant - černý B (35-cm). Plasty dostanou zpět svůj původní . Morris WSP Surface Conditioner, ochranný sprej na povrchy auto-moto. Nedoporučuje se používat na sedadla, volanty nebo nožní pedály. Nenanášejte na volant a pedály.


Sprej na čištění, ochranu a zlepšení vzhledu palubní desky a dalších. VALEO CLIM SPRAY (balení sprej ks 1ml).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky