pondelok 2. septembra 2019

Náučné dvd pre deti

Náučné dvd pre deti

Miro Jaroš: DVD pre (ne)poslušné deti 2. Na sklade, objednávajte však rýchlo. Poradíte mi pls nejaká dobré dvd kde sú pesničky ,rozprávky alebo niečo náučné pre najmenšie deti (cca roky) Máme Spievankovo,Fiha . Náučné a detské CD a DVD Tituly: Detské karaoke, Nemčina pre opatrovateľky, Jak být. Na Slovensku doposiaľ jediné DVD Karaoke pre deti obsahuje 15 . Naučné filmy pro děti i dospělé na DVD.


Máte například dilema, jak některé věci vysvětlit svým dětem? Mnoho za Vás zvládne naučný film od dvd -premiery. Rovnako u nás nájdete klasické knihy pre deti a aj náučné knihy pre rodičov. Fíha tralala a rozprávková družina LIVE živé predstavenie DVD - Skladom.


CD Simsalala - Čo sa v škôlke naučím pre deti si môžete zakúpiť v našom eshope. Nejlepší naučně zábavné písničky pro děti. Interaktivní DVD obsahuje koncert Škola písničkou ve Velkém sále . Hneď prvý mesiac album získal Zlatú . Dokumentární i naučné filmy na DVD a blue-ray. Premiérové novinky i klasiky. Osobní odběr i ve vašem městě.


CD obsahuje původních písniček, říkanky a hudební základy písniček. Ponúkam na predaj za nákupné ceny známe detské náučné DVD pre deti ako je Smejko a Tanculienka, fiha tralala, Paci Pac, Spievankovoa a Vila ELLA. Asi se shodneme v tom, že hlavní hrdina tohoto seriálu je tím nejsvéráznějším detektivem, jaký se kdy objevil na plátně či televizní obrazovce. Zľava: Moderátorka Adela Banášová a herec Jozef Vajda počas krstu knihy Deti v sieti a DVD. Video na DVD s omalovánkami tvoří báječnou kombinaci: - dítě si na DVD.


V poradí už štvrté pokračovanie obľúbeného pesničkového DVD pre deti od. Je to krásne a náučné DVD , syn hneď začal opakovať slovíčka a zaujalo ho to. Osm lekcí, ve kterých se dítě naučí základní slovíčka, počty, barvy, jednoduché gramatické tvary.


JAROS MIRO - PESNICKY PRE (NE)POSLUSNE DETI 2. Chýba: náučné Výroba slizu - maxi - Trefl - Vzdelávacie sady pre. Kategórie: Vzdelávacie sady pre školské deti. Malý objevitel Vozidla společenská naučná hra v krabici 27x12x9cm.


Stavebná fakulta STU pripravila pre deti zábavno– náučný program zameraný na vodu ochranu životného prostredia. Náš univerzálny monitor opierky hlavy s DVD prehrávačmi je skvelý spôsob, ako vylepšiť vaše vozidlo a začleniť DVD systém pre vaše deti alebo cestujúcich. Vykonáva zložitú diagnostiku a náročné postupy liečby pre deti , odosielané z. Spievanka a Zahrajko pripravili pre deti nové pokračovanie úspešného DVD. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Vaříme pro děti.


Za celý svůj život vytvořil básník stovky veršů a malíř řadu ilustrací pro děti. Titul v predpredaji, zasielame najskôr. Ponúkame Vám hudobné CD na cvičenie a meditáciu, relaxačnú hudba, šamanské a indiánske C etnickú hudba i hudba pre deti , náučné a dokumentárne . Súbor kartičiek naučí deti poznávať základných farieb a vecí okolo nás. Vedci si zobrali tieto špeciálne programy a náučné DVD na mušku a urobili výskum.


Dokážu sa malé deti učiť nové slovíčka z televízie? Encyklopédie, náučné knihy, učebnice. Zoradiť produkty podľa: Názov produktu, Cena .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky