piatok 10. apríla 2020

Sprej na volant

Sprej na volant

DUPLI-COLOR je určená opravy predmetov ako kožené volanty , prístrojové dosky, kožené sedačky, kožená obuv, obloženie. DUPLI COLOR Sprej Farba na kožu Tmavo hnedá,150ml. Kupil som v spreji farbu na kozu (150ml) a moj poriadne osuchany volant nastriekal a aj riadiacu paku.


Predmet: Ošuchaný kožený volant , Príspevok Zaslal: 30. Dá sa neako zachranit zodraný lak na volante ?

Sprej na volant

Existuje sprej lak na kožu mate . Budete potřebovat: sprej na kůži, jemný brusný papír, aceton, hadru ( né chlupatou). Volant mohu demontovat nebo nástřik udělat v. MOTIP vinyl sprej na kůži a koženku barva černá - (obsah balení 400ml) - Firma Motip Dupli je jedním z. V sortimentu naleznete tuningové spreje , podkladní a finální barvy, barvy na brzdiče a chromové spreje. Asi každej kdo má koženej volant v alfě ho má aspoň trochu.


Sada na opravu kožených volantů. K čemu je tato sada dobrá?

Sprej na volant

Běžné volanty jsou vyrobené z plastu, mají povrch potažený syntetikou nebo jsou pogumované. Fórum k článku Máte v autě odřený či jinak poškozený volant ? Barva na kůži a koženku. Zaručuje vynikající krytí na originálních kožených, koženkových a plastových dílech interiéru vašeho automobilu.


Sprej tolik nestoji - a v pripade precalouneni se ta kuze vymeni stejne. Dopřejte Vašemu vozu luxus v podobě volantu z vysoce kvalitní pravé kůže od. Sprej proti zahmlievaniu skiel 200ml Plastic Zabraňuje zahmlievaniu skiel a zrkadiel na vozidle. Chytrý autodoplnok, ktorý nesmie chýbať v povinnej vý.


Coyote Cockpit sprej matný 4ml. Prípravok môže vytvoriť šmykľavú vrstvu, preto sa vyhnite aplikácii na volant , pedále, riadiacu páku, ružnú brzdu. Desinfekční spej pro interiér auta – Bacticyd 150ml, ničí bakterie, plísně a houby z povrchů, kontaminovaných předmětů ( volant , palubní deska …) . Sprej na palubnú dosku JAHODA DXI- DYNAMAX - VYSOKO LEŠTIACI ÚČINOK. Vyhnite sa aplikácií na volant a rýchlostnú páku.


Sonax Xtreme konzervační sprej na pneu s leskem - 4ml, Autorádiá, autohifi, reproduktory, zosilňovače, subwoofery, tlmenie a mnoho ďalšieho od Ahifi. Pro představu pár foteček a menší návod očistit, odmastit, houbičkou nebo sprejem nanést barvu na kůži, nechat uschnout, vyleštit. VALEO CLIM PUR SPREJ Popis produktu: Čistič kabíny vozidla Odstraňovač zápachu - čistič vzduchu Odstraňuje nežiadúce pachy a dezinfikuje.

Sprej na čistenie, ochranu a skrášlenie palubnej dosky a iných plastových komponentov v aute. Nepoužívajte na sklo, transparentné plasty a lak automobilu. Preventivně pomáhá čištění s našimi prostředky Mild a Stark. Pokud je volant lepkavý, odmašťuje se Benzínem na kůži. Po čase barva na volantu bledne, nebo . Ponuka sprejov proti škodcom od rôznych výrobcov.


Slúži na ochranu káblov a elektrického vedenia pred kunami a hlodavcami. Vzhľadom k jedinečnému, lepkavému ochrannému filmu sa zver vyhne ošetreným . Prezri si u nás zamky na volant a porovnaj ceny v 10. Vlastnosti: Silikónový sprej je kombinácia účinných látok bez obsahu tukov, olejov a . Cocpit sprej na interier vozidla - Stac Plastic - Pomaranč - 750ml. Poťah na volant tmavo sivá 35-- Pravá koža - Mária Cavallo.


Jedinečný univerzálny poťah volantu z kvalitnej pravej kože je príjemný na dotyk ▻ Bráni šmýk. Berner -Měděný mazací sprej 400ml. Ford Fiesta, kroužek pod volant.


Vylepšená a cenovo dostupnejšia odstrániteľná farba DIP.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky