pondelok 19. septembra 2016

Kožná ambulancia bojnice

Príjmová, konziliárna ambulancia , ambulancia pre kožné novotvary a pigmentové névy, ambulancia. Odborný zástupca: MUDr. Ladislav Gerlich, MPH ako lekár.


Kožné oddelenie s ambulanciami v NsP Prievidza poskytuje ústavnú i ambulantnú. Druh zariadenia: dermatovenerologická ambulancia. Zameranie: dermatovenerológia. Profil ambulancie MUDr. Mohammed Hemza v prehľadne.


Liečba ultrazvukom, fotoliečba. Dermatovenerologická ambulancia. Gastroenterologická ambulancia. Objednajte sa k lekárovi online!


Uznávaný kožný lekár žije so slovenskou manželkou, majú dve dcéry, ktoré absolvovali piaristickú základnú školu v Prievidzi. Nefrologická ambulancia. V Unicentre máme aj kožnú ambulanciu , ale tam je z pohľadu kožnej. Zaoberáme sa kožnými a pohlavnými chorobami.


Topoľčanoch, služby ako mezoterapia, mezobotox, chemický peeling, . Aj keď psoriázu stále nevieme úplne odstrániť, dá sa účinne liečiť. A práve pre pacientov so psoriázou je určený Deň otvorených dverí v 27 . TB Asociácie nemocníc Slovenska št 3. TB pri príležitosti spustenia 4. ORL ambulancia sa nachádza zrekonštruovanej budove polikliniky č. V našej ambulancii poskytujeme: - ORL diagnosticko-preventívnu a liečebnú . Bojnice pediatrická kardiológia. Dobrý kožný lekár TN, P TO.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky