streda 14. septembra 2016

Očná ambulancia nitra chrenová

Zuzana Lénártová Dioptria, s. LÉNÁRTOVÁ ZUZANA, MUDr. Očné lekárstvo v Nitre. Medicentrum Dzurilla, Hasillová Daniela MUDr. OČNÁ AMBULANCIA - OPTIKA.


Poskytujeme starostlivosť o Váš zrak s možnosťou špecializovaného oftalmologického . Veľmi dobrá očná lekárka s dlhoročnými skúsenosťami. Oftalmologická ambulancia - OPHTO, s. Neštátna očná ambulancia VEDERE spol. Vážení klienti, odteraz máte možnosť objednať sa do našej imunologickej ambulancie v Nitre na PRESNÚ hodinu a deň, môžete tak urobiť výhradne cez internet . OptikCentrum - Očná Optika a Ambulancia , Nitra. Nitre v bezprostrednej blízkosti Nitrianskej fakultnej nemocnice. Edita Svrčeková, poliklinika Klokočina – 1. V poliklinike sa nachádzajú ambulancie poskytujúce primárnu zdravotnú starostlivosť, . Cieľ projektu: Zriadením štyroch ambulancií a jednodňovej očnej chirur-.


Kožná ambulancia , ktorá sa viac než rokov stará o váš vzhľad a zdravie. Pri liečbe pacientov dosahujeme skvelé výsledky. Našim cieľom je pomôcť vám.


Optiky, očné ambulancie a kliniky-všetko p. Na našej očnej klinike sa venujeme liečbe najmä: glaukómu (zelený zákal) krátkozrakosti (myopia) ďalekozrakosti a astigmazimu povrchovým zmenám rohovky . Nitra v mobile - sťahuj apku zdarma! Otváracie hodiny: pondelok. Amfo 20 Zubná ambulancia www. Vitajte na stránkach stomatologickej ambulancie MUDr. Dúfame, že na našich stránkach nájdete informácie, ktoré budú rovnako užitočné ako návšteva v našej ambulancii.


Prevádzka : Poliklinika Chrenová. Imunologické ambulancie - tel.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky