piatok 14. apríla 2017

Detske inzeraty

Detske inzeraty

Každé dieťa dostane k zakúpenej vstupenke ako darček roksové lízatko s kocúrikom Murkom! Hermanovský Šli Hermanovce – Vyšný. Vítanie Prvého mája a stavanie mája , Bardejov 3. Kultúrno-informačné centrum. Oficiálna stránka Materskej školy, 1.

Mestské kultúrne stredisko Senec Námestie 1. Nechýbajú modely značiek Porsche, Mercedes či Jaguar. Riešme veci spoločne – verejná diskusia o riešené parkovania v Petržalke. STOP – SHOP Liptovský Mikuláš Ul.


Novej Cvernovke na Račianskej 78 . Medzinárodný deň detí na zámku. Najvhodnejšími mesiacmi na jeho návštevu sú máj a jún.

Detske inzeraty

Kam sa zajtra s detičkami chystate v Bratislave? Co a kde sa deje zaujimave? Dakujem - Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku. Webová stránka Kam s dětmi nabízí přehledný seznam rozmanitých aktivit pro mladší i starší.


O poslušných a neposlušných kozliatkach. Tradičný prvomájový zábavný program plný hier, hudobných a tanečných vystúpení so súťažami pre rodiny s deťmi. Tvorivé dielne pre rodiny s deťmi v Galérii umelcov Spiša - Galerijné nedele. ZOO, Podujatie pre deti aj dospelých: Za zdravý a krásny . Zámockom parku v Malackách!


Predstaví tvorbu stálych, ale aj nových členov . Pozývame Vás na oslavy 1. Tešíme sa na Vašu návštevu 1. Tatranskej Lomnice s bohatým kultúrny programom. Miesto konania: Dom kultúry. V rámci detského literárneho festivalu „S knihou ma baví svet“ , ktorý z verejných.

Detske inzeraty

Režijná spolupráca: Maja Breinerová. Koncert je ukážkou činorodej umeleckej práce Terezy Novotnej s deťmi zo ZUŠ na ul. Ponúkame Vám možnosť jedinečných výletných a poznávacích plavieb po Oravskej priehrade komfortnou loďou MP-ORAVA s kapacitou 1osôb od 1. Myslíme na rodiny s deťmi i partiu priateľov. Z aprílových podujatí vyberáme: 1. Slávnostný zápis prvákov do knižnice.


Materská škola Dimitrovova pozýva rodičov s deťmi a širokú verejnosť na Deň. Staromestských slávností. Rozhodnúť sa môžete pre podujatia, ktoré súvisia s históriou, folklórom, remeslami, umením, technikou a samozrejme so . V Parku študentov sa 1. Bonjour Monsieur Stefanik Šarišská galéria pi 4. VIOLA centrum pre umenie. Rozšírenie kapacity Materskej školy „Lienka“ na Ulici 1. Rodinný muzikál na motívy H. City Nike Arena - Športová hala Prievidza.


HUBáRSKA A BYLINKáRSKA PORADňA. Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva, Ul.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky