piatok 7. apríla 2017

Teplota u 8 mesacneho dietata

Krátky zostrih z vystúpenia na Deň detí v MŠ v Tepličke nad Váhom. Nájdete nás na webovej stránke: paliapali. Ciele výchovy a vzdelávania v materskej škole. Milí rodičia, spolu s vašimi deťmi si môžete doma spievať a recitovať básne a piesne s vianočnou a zimnou tématikou.


Prajeme Vám veľa zábavy. Kniha: Piesne , hry a riekanky detí predškolského veku (Ľubica Kopinová a kolektív). Pedagogické diagnostikovanie v materskej škole - Monika Miňová.


Ak chcete začať postupne oboznamovať svojich drobcov so základnou anglickou slovnou . MŠ v speve ľudových piesní v kultúrnom dome v Lazanoch. Stretli sa tam deti z trinástich materských škôl , ktoré patria pod . Spev piesne :“ Keď si šťastný“ a krátka prstová rozcvička ich navodila na. Okrem našich detí tam boli deti z MŠ Budulov, MŠ Zebra, a z MŠ Stonôžka a deti z . Zameraný na ľudové piesne s jesennou tematikou. Deti z publika sú zapojené. V súčasnosti by sme našli v zbierkovom fonde Miloša Alexandra . CD Simsalala - Čo sa v škôlke naučím pre deti si môžete zakúpiť v našom eshope.


CD Čarovná škôlka kde sú detské pesničky určené hlavne jasličkárom a škôlkárom. Sviatok majú deti sveta,. Najradšej má dobré deti ,. Veselé piesne na vnímanie a precvičovanie hlások slovenskej abecedy. Spievanka a Zahrajko navštívili deti v materskej škole a strávili s nimi celý týždeň.


Projekt uvádzame v rozsahu realizácie na celý deň pobytu detí v materskej škole. Preto musíme konštatovať, že vokálne predpoklady súčasných detí a detí v. Zahráme deťom melódiu známej piesne a dieťa ju má spoznať. EDUKAČNÁ AKTIVITA V MŠ.


Veľmi sa nám páčil tento deň užili sme si kopec zábavy, spevu a piesní a tým. Určené pre: pre deti MŠ a mladších žiakov I. S pani učiteľkami si pripravili krásny program v podobe básní, piesní. Naše deti pokračovali na druhý deň ráno v materskej škole v pravidelných činnostiach a . Nádherné detské ilustrácie a chytľavé piesne budú deti sprevádzať aj v základnej škole. Výberové CD obsahuje pesničky: Rozlúčková, Abeceda, Hymna MŠ , . Ponuka programov UsmievAnka pre MŠ a 1-ZŠ počas školského roka.


Počas vystúpenia sa deti pomaly za spevu piesne Zakukala kukulienka, s Morenou v strede . MŠ Staškov ozýval spev ľudových piesní. Bolo to vďaka pani riaditeľke A. Smrečkovej a jej kolektívu, ktorá zorganizovala stretnutie viacerých . Spevácka súťaž v speve ľudových piesní pesničiek je určená deťom materských. V novembri deti MŠ boli pozvané do telocvične (danej školy) kde starší kamaráti.


Počúvali sme ľudové piesne - vystúpenie detí aj dôchodcov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky