štvrtok 21. septembra 2017

Náučná literatúra

Náučná literatúra

Internetové kníhkupectvo Panta Rhei je tu pre Vás. V našom knižnom e-shope sa nájde kniha naozaj pre každého. Po každej stránke viac.


Populárno-náučná a náučná literatúra, publicistika. Patria sem aj encyklopédie a leporelá pre deti a mládež, v ktorých . Kolekcia obsahuje kníh. Zvedavému čitateľovi nestačí vedieť, čo je za rohom, chce tiež zistiť, či ten roh náhodou nepatrí dobrej . Přemýšlíte o svém životě, okolním světě a rádi se přiučíte něčemu novému?


Naučné knihy tvoří s beletristickou literaturou nerozlučnou . Odborná nebo také naučná literatura je literární žánr, který slouží k prezentaci deklarativně přesných poznatků vědeckého charakteru získaných vlastním . Učebnice, slovníky, kuchařky, diety, knihy pro osobní rozvoj a mnohem víc najdete zde. Zajímá vás architektura nebo filozofie či zahrádkaření? Prajem vám, aby ste si na smrteľnej posteli nič nevyčítali. Ešte stále je čas počúvať dušu, naučiť sa rozhodovať a začať konať.


Naleznete zde knihy, které jsou zaměřené na nejrůznější obory vědy, přírody,techniky, . Vyberte si v internetovém knihkupectví Megaknihy. Každý z nás má ve spodním prádle buď pindíka, nebo pipinku. Jsou to pohlavní orgány.


Ilustrovaná kniha NEBEZPEČNÉ ŽIVOČÍCHY Tom Jackson 1€ 1€ Pripravujeme. Naučná literatura rozšiřuje obzory. Vydejte se s námi do světa.


Dobrosrdečná operácia srdca, akútne odstraňovanie bĺch a vyslobodenie gumáka – zvieracie dobrodružstvá v Zvieracej nemocnici na Obväzovej ulici! Na sklade – môžete mať 7. Náučná literatúra (do r). Nabízí a půjčuje široký výběr populárně-naučné literatury z různých oborů, např. Nabízíme pestrou nabídku naučné literatury. Dodání do druhého dne a to vše z pohodlí domova a za super ceny.


Doprava nad 9Kč zdarma. Nakupujte přímo u nakladatele. Atlasy, encyklopédie, nákresy, pomocné tabuľky na chémiu, fyziku, matematiku či jazyky, zošity s diktátmi aj pravopisnými cvičeniami, zbierky úloh z matematiky . OBJAVUJEME SVET - VELKE VYZVY ZAJTRAJSKA. GANDON ODILE A KOLEKTIV.


CHYSTAME SA DO SKOLY - PRIPRAVA NA PISANIE . Autor: Cloud Henry, Townsen Sims John. Knihy z výměnného souboru z litomyšlské knihovny aktuálně k zapůjčení v sebranické knihovně. Bauer Jan - Krajina domova s holí.


Víte, že kniha je nejlepším přítelem našeho mozku? Vyžaduje zapojení mnoha smyslových, jazykových i . Půjčování prezenční i absenční. Odborná literatura - technika, průmysl, výpočetní technika, přírodní vědy, lékařství, zemědělství, sport, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky