štvrtok 21. septembra 2017

Biele flaky po opalovani

Tento typ nitov poskytuje veľmi silné spojenie pre celý rad prvkov, ako je kov, drevo,. Inertná voči koži , nevyvoláva alergické reakcie a umožňuje vetranie, . Pri práci s kožou tieto kliešte rozhodne využijete, napr. Môžete si nastaviť veľkosť dierovania.


Teplovzdušné pištole Príslušenstvo. Termolepiace pištole STEINEL. Och, niečo sa pokazilo. Prosím, obnovte stránku a . Vieme ponúknuť rôzne druhy koží , nitov , popruhov, ihiel a širokú škálu doplnkového tovaru.


Rozklepávací duté nity sa používajú na ucha tašiek, remienky a kabelky z koženky, . Elastická, pružná, plastická farba na kožu a textil, plast. Je vhodná na svetlé aj tmavé povrchy, pretože obsahuje vysoké množstvo pigmentov. Hlava sa otáča o 360° a umožňuje nitovanie zo všetkých uhlov. Nitovacie kliešte s otočnou hlavou. Návod k použitiu: Jednu časť nitu prevlečiete materiálom a. Hroty nožníc sú tenké, špicaté a zabrúsené tak, aby sa dostali aj do . Poloduté nity na kožu a papier, domáce spotrebiče a elektrotechnický priemysel atď.


V balení je ks nitov , ktoré sú vyrobené z nemagnetizujúceho kovu. Kliešte nitovacie pákové krátke, 280mm, na trhacie nity 4-2-0-CrMoV, EXTOL PREMIUM. Nity na kožu V kategórii sa nenachádza žiadny produkt. Trenčín - nitovacia technika, náradie, spojovací materiál. Duté nity na kožu a hrubé látky Prym Ømm nikel 1krab.


Strieborná orlia hlava. Vybíjanec na killer, obojok či opasok. Spôsob uchytenia: nitovanie. Ku každému vybíjancu je do páru priložený . Drevo: Zebráno Nity: Mosadz Puzdro: Hovädzia koža. Predná nitovačka NEO na hliníkové, medené a oceľové nity z nerezovej ocele, s priemerom od 3. Pre profesionálne použitie v stavebníctve a . Máme skladom veľké množstvo cvokov (stláčacích gombíkov) AM WUK a ROLAN sedlárske nity , stláčacie patentky pre aj bez prišívanie, nitovacie kliešte, . Kvalitné LUX-TOOLS duté nity sa napríklad používajú na dekoráciu odevov alebo tašiek.


Hodia sa na použitie na textíliách a koži a nity môžete použiť aj na . Používa sa na spojenie materiálov napr. Nitujeme papier, kartón, lepenku, látku, kožu i drevo. Tieto kovové komponenty sa často aplikujú ako priechod pre otváracie krúžky, pre guľaté a ploché gumy, . Set duté nity na tašku.


Ketlovacie nity ozdobné na predaj.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky