piatok 22. septembra 2017

Pripravok na osetrenie koze v aute

ISTENIE A OŠETRENIE KOŽE. Mikrovláknovým aplikátorom naneste prípravok na kožu a postupne ho vtierajte do kože. Následne prípravok nechajte chvíľu zaschnúť a zotrite . Interiér je najprv vyčistený a to v prípade alcantary pomocou tepovača zriedeného 1:vodou aplikovaného ručným rozprašovačom priamo na . Armor All- vysoko účinná emulzia pre. Mať kožu v aute je síce pekná vec, no nemusí to byť vôbec priaznivé, čo sa týka jej.


Môžete pritom využiť niektorý prípravok na kožu priamo na našej stránke. Kožený celopoťah v autách neobľubujem. A vlastne ani v sedačkách či kreslách. V zime je veľmi studený a človeku rýchlejšie odoberá teplo.


Spotreba prípravku na kožu od Dodo Juice. Balenie: 4ml sprej CARLSON čistič kože , prípravok dokonale čistí,. Krém na kožu – zmes voskov a olejov na ošetrenie a konzervovanie.


Na čistenie kože vám odporúčame zakúpiť si špeciálne čistiace prípravky , ktoré. Ako sa starať o kožu v aute ? Prípravok na odstránenie nečistôt a zápachu v autách s koženým interiérom. Kožené sedadlá treba vyčistiť, nasleduje impregnovanie kože. Vyskúšajte tieto produkty, koža v aute vám poďakuje.


Prípravok Autoglym Leather Cleaner nie je vhodný na čistenie kože v. Cleaner v 500ml balení kožu vo vašom aute vyčistíte rýchlo, jednoducho a bezpečne. Pri tmavom zafarbení kože nie je špina taká viditeľná ako na svetlej koži. Krém s UV ochranou pre ľahké ošetrenie hladkej kože. Obsahuje aditivum proti škrábancom, tým vytvára povrch hladký a príjemný na dotyk. Práve preto sme pre vás pripravili širokú ponuku prípravkov na ošetrenie kože.


Autokozmetika sa týka aj ošetrovania kože vo vašom aute. Utierky na ošetrenie kože - DM LEATHER CLEANING (30ks). Udržiavací prípravok na čistenie a ochranu čalúnenia kože a semišu. Sada vlhčených utierok.


Ošetrenie kožených sedačiek – prípravok na ošetrenie koženého čalúnenia, kožených. Využijete pre kožené sedačky v aute i doma i pre oblečenieyužijete pre . Koža je ušľachtilý materiál a práve preto potrebuje starostlivosť, aby nám mohla dlho slúžiť. Naše výrobky Vám pomôžu tento problém riešiť, a to s vynikajúcou . Prostriedok na ošetrenie pneumatík Tyre Shine, 250. Prípravok je vhodný aj na vyhrievané autosedačky a kožu s dierovaným povrchom.


Ale pri druhom aute uz bude vediet ze mu staci iba voda a handra. Pena na ošetrenie kože Sonax - 400ml. V letnom počasí je najlepšie čistiť kožu v aute v chládku, keďže vysušenie prípravku by bolo rýchlejšie ako samotne .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky