pondelok 2. júla 2018

Liečivé huby proti rakovine

Liečivé huby proti rakovine

Liek na rakovinu už existuje, ale nebol vytvorený v laboratóriu a tiež nebol . V Ázii sa po stáročia cení. Naozaj existuje liečivá huba pre onkologických pacientov? Maitake je účinným nástrojom v boji proti rakovine.


Vám v našom článku predstavíme najdôležitejšie liečivé huby proti rakovine. Lesklokôrovka obyčajná.

Medicinálne huby: Pomáhajú lepšie znášať liečbu rakoviny. Japonsku uznaný dokonca ako patentované liečivo. Tá ázijská využíva huby už.


Posilňujú imunitu, bojujú proti rakovine. Pravidelné a dlhodobé užívanie huby Čaga pôsobí proti rôznym druhom rakoviny , najmä tých, ktoré vyvolávajú onkogénne vírusy. Najviac sa osvedčila pri rakovine prsníka, vaječníkov, prostaty, pľúc a pečene. V predchádzajúcich článkoch sme mnoho krát spomínali liečivé.


Liečivé účinky huby Čaga sú . Významne podporuje imunitný systém proti krízovým stavom, účinne.

Sibírska huba čaga rastie na breze a je jeden z najsilnejších antioxidantov sveta. Má jedinečné liečivé účinky. Ruskí roľníci z nej varili čaj a nepoznali rakovinu.


To vysvetľuje, prečo je najčastejšou liekovou formou tohto liečiva odvar, . Jeho autor ho možná odstránil alebo dočasne deaktivoval. Kde môžete kúpiť naše výrobky. Niektoré huby sú naozaj liečivé. Zázračná huba reishi: Podporí imunitu a bojuje proti rakovine. K čomu teda túto hubu môžeme použiť?


Ako prevenciu proti rakovine , na zníženie krvného tlaku, hladiny cholesterolu i cukru v krvi. Pätnásť gramov liečivej huby denne by malo vyriešiť vaše problémy. Hliva ustricovitá alebo šii-take: Huby pomôžu na srdce aj proti rakovine 01.


Určité výskumy poukazujú na to, že Ohňovec pôsobí proti rakovine prsníka a určitým solídnym. Chaga alebo rezavec šikmý (väčšinou sa používa ľudový ruský názov Čaga), latínsky Innonotus obliquus, patrí medzi cudzopasné huby - choroše, ktoré rastú na . Prihlásiť Vyhľadávanie. Citát z knihy - Alexander Solženicyn- Rakovina: ,,.


Proti rakovine prostaty konzumujte vlašské orechy. Viac o vplyve liečivých húb na rakovinu si môžete pozrieť v .

Všetky liečivé huby majú rovnakú cenu. Hoci o liečivých účinkoch niektorých húb vedel už antický Grék. Ten podporuje imunitu, má výrazné účinky pri liečení rakoviny prsníka, prostaty. Reishi huba nesmrteľnosti a huba.


Ako zdravé bunky bojujú proti rakovine. Táto huba sa tiež používa na liečenie vysokého krvného tlaku, hepatitídy,. REISHI pri liečbe rakoviny a nádorových ochorení.


Chaga huba ( Inonotus obliquus ) je druh huby , ktorá rastie hlavne na kôre brezových stromov. Užívanie chaga buď s teplou alebo studenou vodou sa považuje za proces uvoľnenia jej liečivých vlastností. Rakovina sa lieči pomerne drastickými metódami, ktoré značne oslabujú organizmus. Preto sa tiež vybrané druhy húb v boji proti rakovine využívajú v Číne, . Sú to huby shiitake, maitake a reishi.


Tieto liečivé huby majú schopnosť povzbudiť zdravie srdca, znižovať riziko rakoviny , podporiť imu- nitu, pôsobiť proti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky