piatok 6. júla 2018

Vystúpenia pre deti

Vystúpenia pre deti

DIVADLO JÁNA PALÁRIKA TRNAVA. Divadle Jána Palárika v Trnave. ZUŠ Ladislava Árvaya (Premiéra) (detail). Od vzniku divadla sme do dnešného dňa odohrali divadelných predstavení. Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Mestské kultúrne stredisko.


Chce ponúknuť radosť a smiech!

Súhlasím so spracovaním osobných údajov. Scenárista a režisér Jozef Banyák zavítal do DJP v Trnave a formou rozhovorov s tvorcami. Súčasná hra Kopanec vznikla na základe skutočnej udalosti – brutálneho smrteľného útoku . Vychutnávajte si život s TICKETPORTALOM!


Milióny predaných vstupeniek ročne , milióny spokojných návštevníkov. Od piatka do nedele bude v Trnave opäť Food Fest . Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. V meste Nitra bolo síce divadlo populárne už v 19.

Vystúpenia pre deti

Správa o výskyte trpaslíkov. Na pozadí búrlivých, nevyjasnených rodinných vzťahov neúspešného operného speváka, jeho bývalej milenky, večne nespokojnej . Dejiny divadla v Trnave však výrazne ovplyvnili aj rozličné slovenské profesionálne . Včera sme boli v divadle na Troch. Program radošinského naivného divadla , možnosť rezervovať vstupenky na predstavenie online. Predaj lístkov do divadla online. Ceny ako sa spomína nižšie zodpovedajú kvalite programu.


Oficiálna stránka mesta Trnava. Prvý októbrový víken od piatku do nedele 4. Festival nezávislého divadla Scena po druhýkrát v Trnave. Aladinova čarovná lampa.


Mesačný program a informácie e-mailom. Vaše osobné údaje budú použité výlučne pre potreby Nového divadla a nebudú poskytnuté bez Vášho vedomia tretím . Protistrašidelná rozprávka pre malých a veľkých, čo sa (ne)boja. Humorne ladená hra pre najmenších o tom, ako sa z bojazlivej Marušky stala odvážna baba . Odoberať mesačný program. Dramaturg zodpovedá za výber predstavení a titulov, ktoré divadlo uvádza a .

Chýba: trnava Predpredaj. Fiesta de la Bailadora ~ 10te výročie tanečnej skupiny. Každý mesiac pre vás hráme desiatky predstavení.


Pozrite si program , vyberte si z ponuky a preneste sa do sveta fantázie a rozprávok. Druhý jesenný mesiac privítame premiérou inscenácie Tanec smrti, ktorá vzniká pod . Tampere a hneď po uvedení ju kritika označila za majstrovské dielo desaťročia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky