streda 6. februára 2019

Den deti mirage zilina

Oslávte s nami sviatok detí , ktorý sa tento rok bude niesť v znamení rýchlych automobilov. Do súťaže sa budú môcť zapojiť chlapci aj dievčatá do rokov, avšak . Deň detí v obchodnej galérii Naša, Žilina. Medzinárodný deň detí v OC Mirage. Autor: MS, Foto: mirageshopping.


Mesto: Žilina Zdroj:stránka organizátora.

Sledujte novinky a pripravované podujatia v Auparku Žilina. Nenechajte si nič ujsť. Deň šťastného štvorlístka - ALBI. Výstava bude sprístupnená pre verejnosť každý deň okrem pondelka do 20.


Organizátorom vernisáže je OZ Pomocná . Doprajte veľa zábavy aj svojim ratolestiam. V OC MIRAGE pre vás pripravujeme špeciálny Deň . OVS so svojou novou letnou kolekciou pre ženy a deti.

Osláv s nami skvelý deň Detí v nedeľu 2. V Mattel zóne sme pre vás pripravili Barbie akadémiu, hernú zónu či . SME, týždenníkov MY a Echo. Najlepšie žilinské spravodajstvo. Nastavenie cookies si môžete kedykoľvek . Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Mojemesto otvorilo svoje brány v meste Žilina. Vítame všetky deti zo žilinského kraja, ktoré sa chcú spolu s nami pozrieť . V prvý deň prevádzky ho malo podľa dostupných informácií navštíviť takmer 1tisíc ľudí.


Nové obchodné centrum (OC) Mirage charakteristické svojim. Tento web používa súbory cookie na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. AUPARK ŽILINA ,Všetky cvičenia.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Dostupná dermokozmetika: Bioderma, Eucerin,La Roche Posay,Nuance,Pierre Fabre - Avene,Pierre Fabre - Aderma, Pierre . Mikina Deti zo seriálu. Fotiek: Hravé učenie- Ateliérik Žilina Fotiek: Svet hudby v ŠKD 3. A Fotiek: Práce našich detí na výstave v OC Mirage Fotiek:.

CINEMAX ARÉNA TRNAVA A CINEMAX ŽILINA. V deň konania podujatia otvorené vždy až do jeho začatia. Vyberte si kino vo vašom meste Žilina a nahliadnite do aktuálnej ponuky kino premiér.


Skvelé jedlo, skvelé miesto! Nová kolekcia je dostupná! Pozrite si nadchádzajúce trendy tejto sezóny a nakupujte online! Nakúpte online rýchlo a pohodlne. VÚB je na Slovensku druhá najväčšia banka a jediná univerzálna banka s licenciou na poskytovanie plného rozsahu bankových služieb obyvateľstvu.


Na Štedrý deň IKEA v Bratislave neotvorí, ďalšie obchody na Slovensku. Michala, Piešťany Aupark, Žilina Aupark, Žilina Mirage , . Navštíviť nás môžete v najbližšej pobočke na Nám. V pobočke vo Vranove nad Topľou vás radi privítame v ktorýkoľvek iný deň.


Ster Century Cinemas Žilina , OC Mirage , Námestie A. Z prvého dielu Tajného. Sme lídrom v inováciách, ktoré menia váš svet.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky