štvrtok 14. februára 2019

Rozpravky pre deti na cd

Rozpravky pre deti na cd

Tisícky lacných titulov na sklade okamžite k odoslaniu. Rozprávka - Koza rohatá a jež a iné rozprávky CD. Dajte deťom na dobrú noc okrem bozku a pohladenia aj krásnu rozprávku. Veľká 5CD kolekcia rozprávok , vám prináša najznámejších a najkrajších rozprávok všetkých čias, ktoré . V našom e-shope nájdete CD a DVD s tými najlepšími rozprávkami,. Keď sme boli deti my - rodičia, so zatajeným dychom sme počúvali rozprávky na platniach.


Rýchle odoslanie, skvelé ceny. Andersena v podaní Jána Krónera sa určite zapáčia aj vašim deťom. Najkrajšie rozprávky Márie Ďuríčkovej v podaní Jána Kronera si isto zamilujú aj vaše detičky.


CD obsahuje rozprávky Cisárove nové šaty, Palculienka, . Vybrali sme produkty do témy CD - hovorené detské, kresťanské rozprávky , kresťanské príbehy, príbehy pre deti , rozprávky pre deti aby sme pomohli zorientovať . Deti - Rozpravky cd bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Veľká audio kniha rozprávok z večerníčkov na 3CD.


Obsahuje rozprávok podľa predlôh kníh Danka a Janka, Maťko a Kubko, Psíček a Mačička. Reklamné predmety, reklamný textil - 48hod dodanie, najkomplexnejšia ponuka, značkový tovar. To, že rozprávky majú v živote dieťaťa veľký význam, o tom už dnes takmer nikto nepochybuje. CD s úspešnými rozprávkami bratov Grimmovcov narozprával Ján Króner.


Chcela by som si zadovážiť nejaké rozprávky na CD tak šup sem nejaké dobré, pekné, nie hodinové, pre deti okolo 3-rokov. Na každom z piatich CD nahovorila dve rozprávky , v jednom prípade tri príbehy. V každej z desiatich superpesničiek sa spomenie meno vášho miláčika a bonusom tohto CD je personalizovaná rozprávka , ako inak, O dvanástich mesiačikoch.


Spolu rozprávok , z ktorých Jozef, Zuzana a Janko rozprávajú každý po dve. Ich podanie vtiahne do deja príbehu nielen deti , ale aj ich rodičov. Lidl audio CD rozprávka , dávana zdarma v Lidlu za nákup nad 20eur, v máji.


Obľúbená ľudová audio rozprávka pre deti o kráľovi, ktorý chcel pyšnú . Obchod s DV CD , BLU RAY a LP vinylmi. Skladom máme najširšiu ponuku u nás! Zákaznícke zľavy až do percent. CD pre deti , rozprávky. Klasické rozprávky prešli stáročiami rôznymi úpravami.


A teraz je tu konečne ich verzia vhodná aj pre najmenšie deti. Ide o jedinečné motivačné rozprávky pre . Autor Peter Stoličný, ilustrácie Anka Pospíšilová. Vhodná pre deti od rokov. V kníhkupectve mrkvicka.


Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom ? Ak majú Vaše deti radi čítanie kníh, určite si obľúbia aj počúvanie rozprávok a pesničiek na CD ;). Ján Kroner s láskou narozprával tie najkrajšie ľudové rozprávky. Sú to rozprávky , ktoré si určite s radosťou vypočuje každé dieťa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky