štvrtok 14. marca 2019

S detmi

S detmi

Cieľom MDD bolo poukázať na problémy týkajúce sa detí vo svete. Hasičského záchranného zboru SR ako aj . Vybírat můžete z řady zajímavých akcí, další tipy naleznete na Kudy z nudy v kalendáři akcí. Den dětí se nebude slavit jen 1. Rekreačno - športové centrum v miestnej časti Alžbetin Dvor . Vychutnávajte si život s TICKETPORTALOM!

Milióny predaných vstupeniek ročne , milióny spokojných návštevníkov. Letecký deň detí sa koná vďaka spoluorganizátorom, ktorými sú Mesto Senica, Záhorácky aeroklub, Mestské kultúrne stredisko Senica a tento krát opäť za . Posledný májový víkend spraví radosť nielen deťom. Príďte sa s rodinkou zabaviť a zašportovať si na Štrbské Pleso. Smolenickým zámkom našich najmenších na ceste rozprávkovým lesom plnej dobrodružstva, aby spolu s nimi oslávili Medzinárodný deň detí v Smoleniciach. Jelikož děti jsou naše radost, přijďte si s nimi společně užít zábavné odpoledne v okolí KD Máj!


Připraveno pro vás bude spousta atrakcí a věříme, že se dětem . AKČNÝ MEDZINÁRODNÝ DEŇ DETÍ sa bude konať 1. Deň detí každým rokom rastie, aby si deti mohli užiť viac aktivít.

S detmi

Zaujímavý program detských prehliadok, počas ktorého budú mať deti príležitosť stať sa aspoň na malú chvíľu princom alebo princeznou, pripravili pri príležitosti . Organizátor: ZO SZPB Pohorelá. Kultúrna komisia obce, poslanci, Marialan OŠK . Ochrana osobných údajov. Aj tento rok navštívili čelní predstavitelia rezortu práce deti v zariadeniach po celom Slovensku. Pri príležitosti MDD zavítali po novom do centier . Zámocký park hneď tromi podujatiami.


Okrem bohatých osláv Dňa detí sa sem po roku vracia aj Malacká šošovica, populárne handmade jarmoky . Detské divadlo, vystúpenie tanečnej skupiny TAXIS, mini disco show, spevácke vystúpenie, atrakcie, súťaže pre deti, dielničky a . Hledaný výraz: Zodpovídá: Rozsah vyhledávání podle typu: vše, složky dokumentů, dokumenty . Divadelný piknik, príjemné . Oslávte deň detí s Mirom Jarošom! Doprajte deťom oslavu ich sviatku ako sa patrí ! Strávte s nimi úžasný deň plný zábavy v bazénoch a na tobogánoch. S mimoriadnym úspechom sa už niekoľko rokov stretáva Deň detí v SĽUK-u.


Deti aj dospelí si užívajú počas celého sobotňajšieho poobedia originálny program, . Každý prvý víkend v júni venujeme deťom, pre ktoré je vždy pripravený bohatý program. Svoje umenie predvádzajú majstri tradičných .

S detmi

Místo konání: Fotbalové hřiště - Zaječí. Typ akce: Kultura, zábava - pro děti. Sponzory obecnej akcie Deň detí.


Milé deti, srdečne vás pozývame na Medzinárodný deň detí do bratislavskej Reduty, krásnej Koncertnej siene, v ktorej býva hudba. Možno to viacerí z vás vedia, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky