utorok 4. júna 2019

Prislovia

Prislovia

Táto stránka je zamknutá pre neregistrovaných a nových používateľov. Stránku opakovane napádali vandali alebo spammeri alebo o jej obsahu prebieha spor a. Aby si prilákal šťastie miň novú mincu na starého priateľa, podeľ sa so starou radosťou s novým priateľom a vyzdvihni srdce pravého priateľa . V slovenskej kultúre existuje mnoho ľudových prísloví a porekadiel. Spoznajte počas svojej dovolenky na Slovensku slovenské príslovia a porekadlá, hovoria o. Najväčšia zbierka slovenských prísloví a porekadiel! Po bitke je každý múdry, preto Ľud(o) dáva rady do života! Skúste prísť na to, ktoré príslovie či porekadlo sa skrýva za obrázkami, a svoju odpoveď si overte kliknutím na tlačidlo pod obrázkom.


Majetok a výživa (B. Získavanie a užívanie majetku) - stiahnite si zadarmo toto dielo do vášho . Príslovia , porekadlá a pranostiky. Poznanie prísloví, porekadiel a pranostík je pre život dôležitejšie ako vedieť vymenovať neznelé . Stretávaš sa s nim už snáď odjakživa, no nie všetky si pamätáš. Ako si na tom s tradičnými slovenskými prísloviami a porekadlami? Nemčina je krásny jazyk (dobre, tu budú mnohí polemizovať) plný múdrosti.


Jej príslovia používame denne bez toho, aby sme si to uvedomili. Sväté písmo - Biblia online - rýchle vyhľadávanie v biblii, plány čítania, odkazovník, konkordancia, citáty, podobenstvá. Cennosť a cieľ prísloví. Hodia sa) na poznanie múdrosti a náuky,. See what people are saying and join the conversation.


Esperantské príslovia (S). Slovenské príslovia a porekadlá podobne ako Prostonárodné slovenské rozprávky sú zrkadlom bohatosti slovenského jazyka. Nemecké príslovia (S). Označte kapitoly ktoré ste prečítali, ak ste zapojení do nášho Plánu čítania Biblie.


Vo svojej zbierke slovenského národného . Všetci tieto príslovia poznáme, niektoré občas použijeme. Za to, že úplne nezmizli, vďačíme aj Adolfovi Petrovi Zátureckému. Stovky ich zozbieral, rozdelil podľa . Toto je rozlišovacia stránka. Obsahuje rozličné významy uvedeného hesla . Knihy beletria Veľké upratovanie skladov Beletria Citáty, porekadlá, príslovia.


Nasýtená hyena nehryzie…„Nešťastie jedného človeka je šťastím pre iných. Ak sa život nemení k lepšiemu, počkaj - zmení sa k horšiemu. Nech by láska bola akokoľvek sladká, kompót z nej neuvaríš. Platí stále, že dobrá gazdiná pre pierko plot preskočí? V prípade, že by šlo o . Pohorelské príslovia a porekadlá.


Koho kosa prfša, tęgo luka šỵrša. Keť pamboch da, aj z motỵki vỵstreľi. Ale čo ak sú najznámejšie slovenské príslovia ukryté do zdanlivo jednoduchých obrázkov?


Výber z vyše trinásťtitíscovej zbierky A. Ich autor Adolf Peter Záturecký, . Lepší je krátko sa hanbit, jak dÍho lutuvat. Dobrím skutkom sa dobre žije. Na každú zlosť sa tri rázi vispi!


Boha sa bój, čerta sa chráň. NEZROVNALOSŤ TELA A DUCHA Tučné telo, chudá duša. ZDRAVIE, JEHO CENA Kde zdravie chýba, všetko chýba.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky