pondelok 6. apríla 2015

Prirovnanie zajac má uši dlhé ako

Referáty, ťaháky, maturita, učebné poznámky. Význam a typické výrazy slova „ zajac “ v Slovníku slovenského jazyka. Zahvizdol tak, že nám v ušiach zrzalo. Prirovnania a iné výroky - kompletné bibliografické údaje o tomto diele.


To ma povzbudilo k pokusu zostaviť túto zbierku podľa vecného obsahu, a tak. Ranný dážď, ženský plač, panská láska a aprílová chvíľa — to všetko na zajačom chvoste visí. Treba pripomenúť aj to, že Slovák neznáša dve dlhé slabiky po sebe. Všetko je relatívne: Keď zajac odpočíva na vavrínoch, tak je to zajac na. Je to až natoľko rozmohnuté, že veľa ľudov ich má namiesto priezviska.


Chýba: prirovnanie :) - zajace - Fotoalbum https://bojkovci. Táto stránka je zamknutá pre neregistrovaných a nových používateľov. Stránku opakovane napádali vandali alebo spammeri alebo o jej obsahu prebieha spor a. Bojí sa, aby ho zajac nezjedol.


Dlhy majú dlhé nohy a dôjdeš s nimi do Chudobíc. Silná vrstva tuku pod kožou a dlhá biela srsť ma chránia pred podchladením. Ktoré zviera sa dá ľahko rozoznať podľa svojich dlhých uší a strapcov na konci chvosta?


Na kopci, pretože zajac má predné nohy kratšie ako zadok). Tvár Lori sa dá prirovnať k maske klauna.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky