streda 1. apríla 2015

Cistic koze

Cistic koze

Prípravok Intenzívny čistič na kožu je veľmi vhodný na čistenie všetkých anilínových a farbených. HG Intenzívny čistič kože - 1- 2ml. Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie Pikatec Čistič kože od ostatných. Leather Cleaner, cistic a impregnacia na kozu.


Na čistenie kože vám odporúčame zakúpiť si špeciálne čistiace prípravky, ktoré. R2D čistič možno použiť nielen na čistenie koženej sedačky, ale aj na ostatný. ISTENIE A OŠETRENIE KOŽE.


KLEATHER CLEANER prostriedok na čistenie kože Tento americký produkt bol vyrobený špeciálne na čistenie. Nastriekajte čistič aj na mikrovláknovú utierku, aj jemne na kožu, trošku viac na . Kožené veci ako aj nábytok, patria k tým najkvalitnejším. Tieto povrchy však vyžadujú pravidelnú starostlivosť a dôslednú údržbu, inak sa koža môže rýchlo . S týmto mega čističom kože môžete vyčistiť a obnoviť kožený nábytok, pohovky, kožené sedadlá a kožené kabelky. Na autokoži sa časom objavia stopy opotrebovania.


Koža sa zašpiní, farba sa zoderie a staršie kože môžu. H neutrálny čistič kože , ktorý rýchlo a bezpečne vyčistí všetky druhy kože a. Dôkladne odstraňuje bežné nečistoty z . Interiér auta z kože si vyžaduje vhodnú starostlivosť. Ak použijeme nevhodné čistiace prostriedky, dá sa veľmi ľahko . TIP: Alori čistič na kožu môžete použiť na všetky kožené výrobky, napríklad na nábytok z pravej kože , tašky, kožené odevy, topánky, autosedačky, motodoplnky,.


Odstraňuje silné nečistoty a dodáva koži pružnosť. AURON CLEANER 1L čistič kože. Dostupné u nášho dodávateľa. Kategórie: Čalúnenie a koža.


Obnovuje lesk kožených predmetov ako kožené sedačky, volanty, kožená obuv, kožený . Vysokokvalitný prostriedok na čistenie a ošetrenie kože v interiéroch áut. Emulzia na čistenie a ošetrenie všetkých druhov hladkej a umelej kože. Včelí vosk a silikónové oleje zvláčňujú kožu.


Profesionálny čistič kože od anglickej značky autokozmetiky Auto Finesse. Silný čistiaci prostriedok na kožu s rozprašovačom, ale zároveň bezpečný pre kožu. Hydratuje, ochraňuje a konzervuje všetky kožené povrchy. ISTIČ KOŽE S KONDICIONÉROM.


Obsahuje glycerín a vitamín E, ktoré obnovujú prírodný vzhľad a. Ako správne na čistenie a ošetrenie kože ? Tu je niekoľko užitočných rád. Mierny až silný čistiaci účinok. Briston – čistiaci gél na kožu je vhodný na pravú kožu, umelé kože (eko kože ) i koženky všetkých druhov.


Je ideálny na čistenie kožených sedacích.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky