piatok 17. apríla 2015

Darujem pracku

Darujem tomu kto si zabezpečí odvoz plne funkčný s. Kategória Práčky - bazár. Vyberajte z 9inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Daruejem za odvoz starsiu, no plne funkcnu pracku.


Predám chladničku Ardes TK45A. Lokalita: Bratislava a okolie. Inzeráty darujem pracku. Bezplatná inzercia, darujem pracku predaj a inzercia. Tichá usporná práčka v dobrom stave.


Darujeme použitou pračku do dobrých rukou Někomu ještě po slouž. Zdarma za odvoz přenechám dvě automatické pračky na náhradní díly. Rada by som darovala automaticku pracku Zanussi, na kg pradla. Poloha: Bratislava I - Staré Mesto.


Pracka tecie (nie vzdy, mam pocit ze len pri programoch s avivazou). Inak motor, vyber programov a vsetko ostatne funguje. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Príďte si k nám vybrať zbytkové obklady a dlažbu vhodné na mozaiku. Pre všetky vaše potreby rýchleho. Používaním tohto webu vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookie.


Keď si kúpite novú práčku , zákonite príde otázka, čo s tou starou. Zanietenému prebíjačovi, ktorý pri prebíjaní uprednostňuje mokré pranie nábojníc - darujem (alebo vymením za škatuľku prebitých lugrov :wink: ) . Funkčná práčka a chladnička. Je funkcna, len mrazak sa dost rychlo namrazi. Zadarmo darujem prívodnu hadicu na napojenie práčky.


Hledáte věci zdarma za odvoz, za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem . Dobrý deň prosím vás nenajde sa u niekoho funkčna práčka ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky