štvrtok 23. apríla 2015

Hračky pre chlapcov od 4 rokov

Rozumné, kreatívne a výtvarné hračky pre rozvoj detí. Plyšové hračky , montessori hračky , vnímavé hračky , kreatívne hračky , drevené hračky. Hľadáte hračky pre deti od rokov ? U nás nájdete kvalitné hračky.


Najpredávanejšie hračky a hra pre deti od rokov v našej ponuke.

Drevené hračky a hry pre deti od rokov. Lacné hračky pre chlapcov , ktoré ich zabavia na dlhší čas. Doba expedície 2- prac.


Sieť kamenných predajní a e-shop s vnímavými hračkami , ktoré si deti zamilujú. Kreatívne hračky Počet produktov v kategórii: 123. Kvalitné hry a hračky v obchode Vnímavé deti.


Bloky s trblietavou vodou.

Zoradiť: Názov A-Z, Názov Z-A, Prednastavené, Ceny od najlacnejšieho . Ponúkame kvalitné a bezpečné hračky pre chlapcov od rokov. Tvoja bábika je ešte maličká, a tak ju . Bábiky, autíčka, vláčiky, kuchynky a mnoho ďalších. Prihlásenie k odberu newslettera. Hračky pre chlapcov a dievčatá od rokov. ALLTOYS, Veľkoobcho maloobcho internet obchod s hračkami.


Mattel GGHToy Story Buzz so svetlami a zvukmi. Prezrite si stránku Minilove, ktorá ponúka kvalitné a eco-friendly drevené hračky. S našimi hračkami sa deti budú učiť hrou. LUDO PARK je súbor jednoduchých spoločenských hier pre deti od rokov.


Bigjigs Rail Drevená autodráha osmička. Fantastická súprava autodráha osmička je ideálny darček pre vaše dieťa. Dítě má vysoce vyvinutou jemnou motoriku a často se vyžívá v tvoření či stavění.


Obsahuje rad drevených cestných dielov a . Rozvíjí se logické myšlení.

Hračky pre chlapcov od 4 rokov

Vhodné jsou výtvarné sady, stavebnice, jednodušší . Keďže deti vo veku rokov už rozumejú potrebe dodržiavať pravidlá hry, . Prvé hračky pre bábätká, rozvojové, hudobné a hovoriace hračky pre deti do rokov. V tejto kategórii nakúpite hračky a potreby pre deti do rokov. Hudobná hrkálka - zvieratká – -pracovných dní.


Interaktívna hračka určené pre chlapcov a dievčatá, odporúčaný vek od rokov , výška cm. Spoznajte kolekciu hračiek pre . V našom radcovi vás prevedieme interaktívnymi hračkami pre najmenších, ale aj pre deti od rokov. Venovať sa budeme tiež jednotlivým typom a dáme vám .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky