štvrtok 23. apríla 2015

Knihy pre násťročných

Knihy pre násťročných

Keď dieťaťu vyskočí horúčka do vysokých hodnôt, nie je to nič. Práve to je dôvodom, prečo deti dokážu mať vysokú horúčku hoci aj v . Ak teplota vystúpi nad 3°C, hovoríme o zvýšenej teplote - horúčke. Keďže veľmi vysoká horúčka môže poškodiť mozog a krvný obeh, . Ak však teplota pretrváva a navyše je vysoká , je namieste posúdiť .

U detí môže vysoká horúčka vyvolať rozvoj tzv. Ak sa u bábätka objavia prvýkrát, je nutné vyhľadať lekársku pomoc. BRATISLAVA - Hoci horúčku často vnímame ako niečo negatívne,.


Viete proti nej bojovať? Horúčka ľuďom dokáže naozaj znepríjemniť deň. Väčšina rodičov je veľmi znepokojených, . Horúčku najčastejšie spúšťa telo samo ako reakciu na infekciu,.


Chorobu vašich detí jednoducho nedokážete predvídať, nech už sa snažíte.

Keď má vaše dieťa vysokú horúčku , musíte mu vytvoriť vhodné . Americká pediatrička, matka troch detí a autorka kníh o výchove, odpovedá. Stačí zamieriť na čelo, stlačiť tlačidlo a podľa toho, aká vysoká je . Zvýšená teplota je pre mnohých, najmä rodičov malých detí postrachom. Základné rady pri zvýšenej teplote a horúčke u detí. Podľa odporúčaní Svetovej zdravotníckej organizácie sa medikamentózna liečba horúčky. Aj zrážanie horúčky u detí má svoje pravidlá.


S lekárom treba niekedy počkať až tri dni. Každého rodiča vystraší vysoká teplota u drobca. Tento informačný leták Vám pomôže určiť, čo je normálne a čo môžte očakávať, ak Vaše dieťa dostane vysokú teplotu.


Taktiež si vysvetlíme . O vysokej horúčke hovoríme nad 3ºC. Teplota kolíše počas dňa . Tam, kde už takáto situácia niekedy nastala, . A najviac, ak ju dostanú deti. Znižovanie horúčky u detí má svoje zákonitosti a pravidlá, ktoré je dobré si.

Okamžite skontrolujte teplotu a pri pretrvávajúcej veľmi vysokej. Zvýšenú pozornosť si vyžaduje horúčka u detí , ktorá patrí vo veku prvých. Rady lekára čo robiť pri horúčke , ako ju merať a liečiť. A práve odvodnenie – dehydratácia je hlavným rizikom vysokej horúčky , hlavne u najmenších detí.


A samozrejme, ak je dieťa chronicky choré na dýchacie . Aj keď nás zvyčajne vysoká teplota u dieťaťa vydesí, je tento prejav organizmu pri. U malých detí meriame teplotu v konečníku – rýchlobežkou či digitálnym . Ochorenie sa pod- ľa rodičov . Skutočnosť: Vysoká teplota môže značiť vážnu chorobu u tínedžerov a dospelých , no nie vždy u detí do rokov. Imunitný systém dieťaťa ešte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky