piatok 4. marca 2016

Literatúra faktu

Literatúra faktu

Najlepšie audioknihy známych vydavateľstiev. Stovky hodín ukážok na počúvanie zadarmo. Rozprávky slovenských a svetových klasikov, ľudové rozprávky.


Napísali rozprávku pre malé deti a vytvorili k nej veselé ilustrácie. Namiesto uznania nasledoval výsluch na polícii, hnali ich pred sú zničili .

Literatúra faktu

Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Prekonajú hrdinovia strach i samých seba? Prečo deti potrebujú rozprávky ? Možno sme sa nad touto otázkou nikdy hlbšie nezamysleli. Iste však intuitívne cítime, že rozprávky sú niečím . Dramaturgie Ľuboš Machaj.


Zvuková realizace Miloš Janoušek, Ľubomír Dolinka a Ondrej Purdeš.

Dve-tri prasiatka, MARIKINE LEKNÁ, O Amálke z nášho mesta, O DOROTKE A BRAŇOVI, Ako sa slávik naučil spievať. Dobšinského a ako vnímajú deti jeho rozprávky a krutosť v príbehoch. Cieľom tejto expozície je priblížiť vznik filmu v historických priestoroch hradu a upútať na rozprávky , ktoré boli na hrade natočené. K letu na hrade Ľubovňa už neodmysliteľne patrí rozprávka s pesničkami. A nechýba ani v aktuálnom . Pripojte sa k nám a navštívte našu dedinku na Donovaloch!


Veľká výstava je dôverným pohľadom do kultúry vzdialenej krajiny. Prináša malým i veľkým poznanie, že svet spájajú rozprávky. To, že rozprávky majú v živote dieťaťa veľký význam, o tom už dnes takmer nikto nepochybuje. Rozprávka nie je len literárne dielo, ponúka aj návod na to, ako . Komediálna rozprávka o vládnutí hlúpeho Jana v rozdelenom kráľovstve. Moja kniha obsahuje rozprávok na celý týždeň.


Kniha je vo formáte A5. Má strán pekného čítania. Túto knihu som dopísala tesne pred Vianocami a rada by som sa s vami podelila o svoju radosť.

Knižočka SILA ODVAHY - Príbehy z kúzelného lesa obsahuje 7 . Po tomto hrdinskom čine, kedy ho celé kráľovstvo oslavuje, dostane vytúženú odmenu. Online rozprávky z lesného prostredia s poučným a výchovným charakterom navádzajú deti k morálne správnym činom či správnemu zachovaniu sa v . Ponorte sa do sveta NIVEA rozprávok a vychutnajte si so svojimi deťmi jedinečné chvíle spoločného čítania. Ako rozprávka zasiahla do života P. Goralské rozprávky sú mozaikou troch príbehov, v ktorých sa deti stretávajú s čarovnými bytosťami, zvieratkami i kúzlami, na základe ktorých je . Rozprávkový zámok je špeciálny rozprávkový divadelný festival v podobe inscenovaného predstavenia. Patrí jednoznačne k najúspešnejším a . Tárajko a Popletajka v predstavení Z ROZPRÁVKY DO ROZPRÁVKY. Príbeh pomiešaných rozprávok , ktoré sa vysypali do čarovného hrnca.


Hudobná rozprávka o pátraní po poriadku v príbehoch. Predstavenie interaktívne využíva . Réžia: Jurij Borisovič Norštejn. Pásmo štyroch animovaných poviedok od nestora tohoto žánru, bez.


Krista Bendová OSMIJANKO rozpráva rozprávok o princeznách (Inscenované čítanie pre deti a rodičov). MILÉ DETI, POVEDZTE SVOJIM RODIČOM, ŽE V .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky