pondelok 21. marca 2016

Predaj detských vecí

Predaj detských vecí

PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení). BabyBazar - internetový bazár detského oblečenia, kočíkov, autosedačiek, kojenecných, športových, zdravotníckych potrieb. Máme na predaj detské veci na zimu po mojom synčekovi,.


Cena a predaj len spolu. Nová kolekcia detských nepremokavých zimných rukavíc Didriksons skladom. Vo vnútri zateplené kožušinou a flísom. Možnosť výberu viacerých farieb a . Nájdete tu rozmanitý výber jemne použitého detského oblečenia, hračiek,. Komunitné zdieľanie použitých vecí od mamičiek za symbolické ceny.


Burza detských vecí v Petržalke. Príjem vecí na predaj - v piatok 10. Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát do kategórie pre deti a zabezpečte si rýchly predaj. C detských potrieb, topánok, kočíkov, bicyklov,… Časy: Preberanie vecí - 1. Sortiment, ktorý u nás nájdete.


Predaj vecí - v sobotu 11. Zaobstarajte si výbavičku pre Vaše bábätko, prípadne darček pre blízku osobu. Jarná burza Detských vecí , oblečenia a hračiek. Sme prevádzkovateľmi internetového obchodu a taktiež kamennej predajne.


Naša predajňa Centrum kočíkov Nitra sa nachádza na . Krásne a pohodlné detské oblečenie dostupné v našom obchode je ideálna voľba pre každú príležitosť - na každý deň, na športovanie alebo na slávnostné . Naša firma so sídlom v Prešove sa zaoberá predajom kočíkov, autosedačiek a doplnkového sortimentu. Gombíkovo opäť organizuje Veľkú burzu detských vecí a oblečenia. Príďte aj vy ponúknuť veci na predaj , z ktorých už vaše deti vyrástli, . VÝPREDAJ Platí na vybrané veci v obchodoch a na hm. Ceny v obchodoch sa môžu meniť a líšiť od tých online. Materské centrum Chrobáčik organizuje burzu jarného a letného oblečenia a detských vecí.


Kočíky, autosedačky, detský nábytok a všetko pre vaše detičky. Počet vecí je obmedzený na – veci musia byť čisté, nepoškodené. Kto má záujem o predaj , treba nás kontaktovať kvôli kódu.


Kontakt: KC Kubra, Tel. Bezplatná inzercia pre každý druh tovaru a ponuky (predám, kúpim, vymením). Pohodlne pridáte inzerát - rýchlo predáte. Burzu detského oblečenia a ostatných vecí pripravili tamojší školáci. Na zdokonalenie vašich skúseností používame cookies.


Pokračovaním v návšteve týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookie. Sme slovenský výrobca kojeneckého a detského oblečenia a na trhu pôsobíme takmer rokov. Veci na bežný školský deň, výlet, či oslavu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky