štvrtok 29. júna 2017

Bankovanie

Bankovanie je liečebná metóda známa už v stredoveku. Nejde však len o masáž, ako by si väčšina z nás . Martin Somora, Národné športové centrum. Liečba predovšetkým odstraňovanie bolesti pomocou baniek je známa oddávna.


Radi sa nechávate rozmáznávať masážami?

Bankovanie

A skúsili ste už bankovanie ? Aj keď to nie je klasická masáž, na ktorú ste zvyknutí, oplatí sa ju . Stará, ale účinná metóda, ktorá vás zbaví bolestí chrbta, šije, posilní imunitu, rozprúdi krv a nakopne. Vyskúšajte populárne bankovanie. Liečba bankami sa používala v Číne už v staroveku. Už v minulosti sa využívali jej liečebné ale aj preventívne a stimulujúce účinky.


Aplikuje sa prisatím baniek na kožu pacienta vďaka vzniknutému podtlaku.

Stačí kúpiť si jednu banku – a môžete . Dobré skusenosti s bankovaním mali Číňania, Japonci a Indovia. Na terapiu sa používajú . Nechajte sa vtiahnuť silou podtlaku, výnimočne prekrviť a uvoľniť chrbát. Nič nedokáže tak výborne odblokovať stuhnuté svalstvo,.


Ide o tradičnú čínsku medicínu. Profesor chémie Joseph A. Schwarcz pôsobí na McGillovej univerzite v . Masážne banky na bankovanie. Najširšia ponuka Vakuových baniek, Hrubostenných baniek, Tenkostenných baniek, Gumových baniek. Využívalo sa hlavne k náprave chrbtice. Táto metóda je vhodná na . Baňkovanie je aplikácia baniek na telo masírovaného za účelom prekrvenia a uvoľnenia . Pri bankovaní sa používajú sklenené alebo plastové banky na vytvorenie podtlaku.


Bankova Terapia bankovania nie, alebo banková masáž, ako ju mnohí volajú sa.

Je to hlboká a silná masáž, ktorá z vás vytiahne všetky bloky, zápaly a detoxikuje. Banka sa mierne nahreje a priložením na pokožku sa prisaje na priložené miesto. Pokožka sa prekrví a prudko sčervená. Baňkovanie ( Vacuum massage) je veľmi stará liečebná metóda používaná v starom Egypte, Indii, Grécku, Číne.


Dilatácia ciev vo svaloch uľahčuje cirkuláciu krvi, odstraňuje jej stázu a zlepšuje i . Vákuové masážne banky Sada ks vákuových baniek s manuálnou odsávacou piestovou pumpou. Dĺžka bankovania je individuálna, pohybuje sa medzi - minútami, odporúča sa vykonávať bankovanie dvakrát až trikrát týždenne. BANKOVANIE - vákuová banková masáž - odborný seminár v masérskej škole REMINY Turčianske Teplice. Doprajte si masáž a bankovanie v salóne Sensea priamo v centre Žiliny.


Pohodlná online rezervácia, príjemné prostredie, poctivá masérka a výborná cena.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky