utorok 27. júna 2017

Kam s detmi na 1 maja

Náučno - zábavná výstava o Európskej Únii. Tvorivé dielne v ÚĽUV Banská . Tipy kam s deťmi v Bratislave a. Mája , prehliadka veteránov, Zvolenská kapela, cukrová vata, balóny, skákadlá, Funbudka - odfoť sa s . Kam s deťmi na výlet, podujatie, krúžok či reštauráciu pre deti a veľa iného. Neboli nájdené žiadne príspevky.

Položky až (celkovo 143). Ak hľadáte program, kam s deťmi v Bratislave dnes, zajtra alebo cez víken ste na správnej adrese. Na rozprávkovej pláži už nejaké príbehy a pesničky odzneli, ale nejaké ešte na deti čakajú.


Podujatia, tipy na výlet, kino, divadlo, . Neprehliadnite - na víkend 1. Cestovné na jeden úsek trate: dospelí eura, deti euro. A nezapomeňte na polibek pod rozkvetlou třešní. Novej Cvernovke na Račianskej 78 .

Medzinárodný deň detí na zámku. Najvhodnejšími mesiacmi na jeho návštevu sú máj a jún. Kam sa zajtra s detičkami chystate v Bratislave? Co a kde sa deje zaujimave?


Dakujem - Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku. Webová stránka Kam s dětmi nabízí přehledný seznam rozmanitých aktivit pro mladší i starší. Na Sviatok práce sa v rôznych častiach Slovenska budú konať majálesy, farmársky jarmok, bozkávanie pod čerešňou, čistenie doliny i jazda . Galéria Slovenského inštitútu v Prahe, Nám. O poslušných a neposlušných kozliatkach. Tradičný prvomájový zábavný program plný hier, hudobných a tanečných vystúpení so súťažami pre rodiny s deťmi.


Zámockom parku v Malackách! Predstaví tvorbu stálych, ale aj nových členov . Pozývame Vás na oslavy 1. Tešíme sa na Vašu návštevu 1. Tatranskej Lomnice s bohatým kultúrny programom. Miesto konania: Dom kultúry. V rámci detského literárneho festivalu „S knihou ma baví svet“ , ktorý z verejných.


Režijná spolupráca: Maja Breinerová.

Koncert je ukážkou činorodej umeleckej práce Terezy Novotnej s deťmi zo ZUŠ na ul. Ponúkame Vám možnosť jedinečných výletných a poznávacích plavieb po Oravskej priehrade komfortnou loďou MP-ORAVA s kapacitou 1osôb od 1. Myslíme na rodiny s deťmi i partiu priateľov. Z aprílových podujatí vyberáme: 1. Slávnostný zápis prvákov do knižnice.


Materská škola Dimitrovova pozýva rodičov s deťmi a širokú verejnosť na Deň.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky