štvrtok 15. júna 2017

Srnka pes

Srnka pes

Pejskaři nechávají své mazlíčky zabíjet srnky ! Tragicky končí i případy, kdy pes zvěř jen štve. Když pes zabije srnu, je to pytláctví. U sjezdovky v rakouském lyžařském středisku minulý týden o víkendu napadl surovým způsobem volně pobíhající husky srnku. Náš pes NO x Choďák (2roky) dneska dohnal a udachmal srnku.


Doma řekli, že bude chodit jenom na vodítku. Což mi příjde jako nesmysl to ho už nejde nějak. Topícího se psa v bývalém lomu Gsteinigt v Dolním Rychnově na Sokolovsku se jim podařilo zachránit a předat majiteli. Zraněnou srnku , kterou . Pes tady uhnal a zakousl březí srnu.


To vše se navíc odehrálo až na kraji města v obydlené čtvrti, kam vyplašenou srnku zahnal. Za srnkou totiž vyběhl rozzuřený pes. Americký stafordširský teriér dohnal vysílené zvíře u křoví pod svahem, kde děti sáňkovaly, a roztrhal ho. AUDITUS Official channel.


Frekventovaná sjezdovka, azurové nebe a pes trhající ještě živou srnu. Takový pohled se naskytl lyžařům v rakouském lyžařském středisku Turracher Höhe. Chýba: srnka Kateřina Jančaříková: Pes a srna na sjezdovce. V pamäti Preložiť túto stránku 15. Vzhledem k daným okolnostem, tzn.


Pomyslíme si: „Proč byla srnka u sjezdovky? Má medvěd právo lovit ovce, zatímco pes nesmí lovit srnčí? V jakém duchu by asi byl tvůj komentář, kdyby místo té srnky roztrhal třeba . Video, na kterém pes napadá srnku , se na sociálních sítích velmi rychle rozšířilo.


Na záběrech je vidět, jak se pes do nebohé srny zakousne a . Voľne pobehujúci zúrivý pes roztrhal pri lesíku srnku. Všetky plemená psov pravdepodobne pochádzajú z vlka. BANSKÁ BYSTRICA - Obyvateľov obce Radvaň vystrašil pes , ktorý naháňal srnky. Několik drátěných smyček a želez nastražil v lese na Karlovarsku pytlák (25). Ulovil srnu a poranil psa.


Tyranovi hrozí až pět let vězení. Myslivci se už domnívali, že pes byl odchycen a likvidace srnčí zvěře skončila. V sadech nacházejí další stržené srnky a . Fotogaléria škody spôsobené na zvieratách psami a mačkami. Fotky vo vysokom rozlíšení nájdete v prílohe.


Muž, který včera po půl druhé odpoledne při venčení svého psa u zahrádkářské kolonie ve Slavoníně v ulici Na Stráni, viděl většího psa, který . Král mu tedy navrhl: „Princi, místo princezny ti dáme: cukroví, drahokamy, drůbež, srnku , tygra, kanára, beránka, paroží, rybník, ostrov, brambory. Pes po zavětření lesní zvěře přeskočil plot zahrady u domu a vběhl na dvůr, kde byla právě jedna srnka. Jakmile pes srnu zadávil, 26letý muž . Konečně zase stopujeme srnky ! Na sněhu to jde líp :-D. Maju Dobry Vybeh Na Zahrade Pozeraj najnovšie videá, komentuj a zdieľaj ich s priateľmi, alebo pridávaj.


I když váš pes králíka či srnku nepronásleduje a neštve, přesto jsou divoká zvířata ve svém přirozeném prostředí rušena, pokud po jejich území každou chvíli.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky