pondelok 18. júna 2018

Nitra program pre deti

Nitra program pre deti

SHOW, veterány, karavany, atrakcie pre deti a ešte oveľa viac vám prináša najväčší. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Prezrite si Kam s deťmi, atrakcie a zábava pre deti v blízkom okolí obce Nitra. Ak hľadáte dokonalý pokoj a oddych, ako aj zábavu a program pre deti , toto . Nielen pre deti sú zaujímavé napríklad aj ukážky práce Mestskej polície v Nitre ,. Bohatý program ponúka súbory odborných prednášok, workshopov, podujatie .

TIC Nitra - Turistické informačné centrum. Staré divadlo Karola Spišáka, Nitra. Nájomná Jednotka 21 MAX Nitra , Nitra. Aktuálne podujatia na ktoré vás srdečne pozývame. Najväčší prehľad kultúrnych, šporových a spoločenských podujatí.


Kultúrny program je zameraný na všetky vekové skupiny, ponúka množstvo. Medzinárodny týždeň nosenia detí v Nitre. Program Svetového dňa cestovného ruchu: Témou je Nitra na siedmich .

Nitra program pre deti

Divadelná Nitra ponúkne takmer podujatí: Chýbať nebude festivalový stan. Program si pre deti pripravili aj policajní kynológovia a Mestská polícia Nitra. Deti uvidia aj ukážky sebaobrany, divadielko Harry Teater alebo . Festival pre deti a rodičov. Atrakcie, koncerty, súťaže, nafukovacie atrakcie, kolotoče, hracie zóny. Pobočka Krajskej knižnice Karola Kmeťka v Nitre.


Novinkou v oblasti cestovného ruchu v Nitre je nová mobilná aplikácia „ Nitra na. Program pre deti , prehliadka priestorov archívu, archívnych depotov a . Oslávte Dni európskeho kultúrneho dedičstva v Nitre. Odborníci vedia priblížiť pamiatky dospelým aj deťom.


Na prírodné i na kultúrne skvosty . DOTS FirstEnglish (Pre najmenších). Skryť vypredané predstavenia. Krajské osvetové stredisko: Divadelný ostrov v KOS – divadelné predstavenia pre deti : 8. DS pri Tralaškole v Nitre Pod nebom plným . Nitra sa zaodeje do vianočného plášťa a dýchne svojím čarom do všetkých zákutí.


Príchod Troch kráľov oslávi a program Vianočnej Nitry zakončí v sobotu 6. Program kina na dnes a najbližšie dni v meste Nitra , v kine CINEMAX.

Pozrite si program podujatí. Výstava predstavuje slovenskej verejnosti pohľad na svet očami detí z rôznych kútov sveta. Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Mestské kultúrne stredisko.


Ponúkame prednášku a pozorovanie objektov a. Tvorivé dielne a ľudové remeslá pre deti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky