utorok 19. júna 2018

Farba za auto cena

Matná auto farba bez laku. Naša cena bez DPH : EUR 308. Pri množstvách pod 5l účtujeme plechovku - resp obal farby v cene 50€ . Chameleóny, Candy farby , perlete, chróm, holografické efekty, striekacia technika DeVilbiss, Anest Iwata, Airbrush, farby CreateX,.


Ponúkame plnenie sprejov, priemyselné farby a kompletnú ponuku pre lakovanie. Chcete si dať namiešať farbu na vaše auto , motorku, kamión a iné ?

Rok výroby: kód farby zo servisnej knižky, alebo zo štítka na karosérii. Množstevné zľavy z konečnej ceny. Akrylový autolak pripravený na objednávku podľa kódu farby uvedenom na štítku.


MIEŠANIE Farieb na auto METALÍZA -priemyselná báza 2l. Miešanie farieb podľa čísla odtieňa . FARBY LAKY IPOS ŽILINA STAVBA - AUTO - HOBBY PRE PROFESIONÁLOV AJ DOMÁCICH. HB BODY PRE VAŠE AUTO. Cena v e-shope 1€ .

Farba za auto cena

V ponuke nájdete karosárske tmely, základné a akrylové farby na autá , autolaky v spreji alebo ceruzky na opravu laku. Objavte aj ďalší sortiment, vďaka ktorému . Autolaky v spreji pre RENAULT. Spreje na auto podľa kódu farby autolaku . Car´s Rallye lak - vysokokvalitná, antikorózna základná farba je správnym. Dalšie oblasti využitia: autá , dopravné prostriedky, strojé zariadenia, stroje, . Na začiatku je najdôležitejšie si určiť zodpovedajúcu farbu automobilu.


Ak sa vám aj napriek tomu nepodarí identifikovať farbu laku, k dispozícii je ešte Koloristické. Skladom doručenie do dní, OD €. Hodnotenie produktu:. Vysokokvalitná akrylová farba v širokej škále odtieňov (hladké i metalické). Výrobca: Auto -Plast-Produkt.


Namiešame vám akýkoľvek autolak, metalízu, perleť alebo matnú farbu do plechovky,. Ak máte v pláne zmeniť farbu auta spravte to čo najlacnejšie, ako to urobiť sa dozviete v tomto článku. Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s. Zmena farby auta fóliou a potrebná legislatíva k zmene farby auta je. Hľadať za farbou automobilu osobnosť jeho majiteľa nebude nikdy celkom korektné, pretože množstvo ľudí si nové auto vyberá podľa ceny a .

Farba za auto cena

Vysoká kvalita Najlepšia cena autosalónu pre opravu poškriabaniu auta Konkurenčná cena 1K základná farba Auto farba pre opravu automobilov 1. Dajte si u nás namiešať farbu či naplniť spray na opravu vášho auta či motorky. Namiešame Vám odtieň farby presne podľa laku Vášho auta a následne Vám ho. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Každému z nás sa v minulosti stalo, že si na karosérii auta našiel nejaký ten.


Farba vozidla a jej zmena. Ak by ste nenašli svoju žiadanú farbu , zohnať sa dajú taktiež . OBI online a vo Vašej OBI predajni! Aj keď je farba naozaj pekná nedokázali pochopiť výšku ceny , ktorá.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky